Elton John:

Elton John har mistet mora kort tid etter å ha avsluttet årelang krangel: - Jeg er i sjokk

Superstjerna er i sorg.

INGEN KONTAKT: Elton John og mora Sheila Farebrother hadde ikke snakket sammen på ni år. Så tok duoen opp kontakten i mai. Foto: NTB Scanpix
INGEN KONTAKT: Elton John og mora Sheila Farebrother hadde ikke snakket sammen på ni år. Så tok duoen opp kontakten i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske musikeren Elton John (70) informerer via sin egen Instagram-profil at mora, Sheila Farebrother (90), er død.

- Jeg er i sorg over å måtte meddele at min mor gikk bort denne morgenen. Jeg så henne sist mandag, og jeg er i sjokk. Ha en trygg reise, mor. Tusen takk for alt. Jeg kommer til å savne deg dypt, skriver artisten under et bilde av ham selv og Farebrother.

Ifølge The Telegraph er det bare måneder siden John og mora var på talefot igjen, etter at de to skal ha hatt et særdeles betent forhold gjennom ni år.

I mars i 2015 gikk Farebrother blant annet ut og forklarte til Daily Mail at hun ikke har snakket med sønnen på hele sju år, og at den siste samtalen de hadde endte i krangel og harde ordelag.

I mai forklarte imidlertid Elton John at han hadde gjenopptatt kontakten med sin mor, etter at han ble alvorlig syk på vei hjem fra Chile tidligere i år. Han hadde da vært på turné i Sør-Amerika og skal ha fått en infeksjon.

Kuttet kontakten

Som følge av sykdommen avlyste han konserter og opptredener i Las Vegas og California i USA i april og mai.

Ifølge The Telegraph startet krangelen med mora etter at Elton hadde bedt henne om å kutte all kontakt med Bob Halley og John Reid.

De to sistnevnte var årelange venner av familien, som John hadde kranglet med og som han dermed ikke lenger ønsket kontakt med.

Farebrother ville ikke gå med på sønnens krav, og det var angivelig slik de mistet kontakten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer