Chris Hemsworth:

Elvira (21) skulle bare framkalle feriebilder - fikk seg tidenes overraskelse

Skulle framkalle sine egne bilder, men endte opp med Hollywood-stjernens private.

OVERRASKELSE: Svenske Elvira Nordström skulle bare fremkalle feriebildene sine i en lokal fotobutikk i Byron Bay i Australia, da hun plutselig fikk tilbake skuespillerstjernen Chris Hemsworth sine private bilder. Foto: NTB scanpix
OVERRASKELSE: Svenske Elvira Nordström skulle bare fremkalle feriebildene sine i en lokal fotobutikk i Byron Bay i Australia, da hun plutselig fikk tilbake skuespillerstjernen Chris Hemsworth sine private bilder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

21 år gamle svenske Elvira Nordström har hatt noen spennende døgn. Hun er for tiden på ferie i Australia, og i den anledning bestemte hun seg for å framkalle noen bilder fra ferien sin på en lokal fotobutikk i Byron.

Det tok ikke lang tid før Nordström fikk tilsendt bildene på mail, og innså at det slett ikke var hennes egne bilder som hadde blitt framkalt.

På bildene var det derimot den verdenskjente stjerna Chris Hemsworth (35) og hans familie og venner som viste seg. Det er trygt å si at 21-åringen fikk seg en stor overraskelse, da hun så at det også var bilder fra den private bryllupsseremonien til Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26), blant filene hun hadde blitt tilsendt.

Var i sjokk

Til Dagbladet forteller Nordström at det første hun tenkte var at det var feil bilder hun hadde fått tilsendt, før hun så nærmere på bildene og raskt innså at det var flere kjente fjes inni bunken av over to hundre bilder.

- Jeg tenkte at det var tull, og at noen prøvde å være morsomme med meg. Men så kjente jeg igjen menneskene, og så at det var Chris Hemsworth og hans familie, og Miley Cyrus sine bryllupsbilder. Så fortsetter jeg å se gjennom de to hundre bildene, og viser kompisen min at det var sant. Det var helt sykt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer