Kyle Walker:

EM-stjernas pikante sex-drama

Det turbulente kjærlighetslivet til Englands Kyle Walker har ikke akkurat forbigått i stillhet.

SKANDALE ETTER SKANDALE: Manchester City-stjernas navn har til stadighet dukket opp i den britiske tabloidpressen. Saker om utroskap, trekantdrama og et barn på si har vært mange. Selv har han aldri sagt ett ord om noe av det. Her med forloveden Annie Kilner i 2019. Foto: Backgrid / NTB
SKANDALE ETTER SKANDALE: Manchester City-stjernas navn har til stadighet dukket opp i den britiske tabloidpressen. Saker om utroskap, trekantdrama og et barn på si har vært mange. Selv har han aldri sagt ett ord om noe av det. Her med forloveden Annie Kilner i 2019. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld blir det klart hvorvidt det er England eller Danmark som får den andre finalebilletten i årets EM, som avgjøres ved ukas ende.

Over store deler av verden skal supportere samles for å heie fram laget sitt. Halvlitere med duggfrisk øl skal skåles med - og tårer, sure miner, gledeshyl og et enormt engasjement er ventet.

Det er derimot ikke bare supporterne som tar på seg finstasen - eller fotballtrøyene - for å følge med. Også en rekke kjente ansikter kommer til å få med seg landslaget sitt, enten hjemmefra eller fra tribunen. Blant dem fotballstjernenes familie, venner og ikke minst koner og kjærester.

De to sistnevnte kategoriene blir populært kalt for «WAGs» (Wives and Girlfriends, journ.anm.), et begrep som blir brukt for å referere til koner, kjærester og eventuelle flammer til høyt profilerte fotballspillere.

Ofte kan «WAGs» stjele oppmerksomheten fra fotballspillerne, noe som skjedde under VM i 2006, hvor Victoria Beckham (47) satt avslappet på tribunen og fotografenes linser var mer rettet mot henne enn fotballbanen.

Men hvem er egentlig «WAGs» i årets EM? En det definitivt er verdt å trekke fram er den engelske fotballstjerna Kyle Walkers (31) forlovede, Annie Kilner (28).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer