Emma Watson snakker ut

Skuespilleren Emma Watson forteller at nå som hun nærmer seg 30 år, har hun vært stresset og bekymret.

TRIVES: Emma Watson forteller at hun nå trives som singel. Hun kaller det for å være sin egen partner. Foto: Billy Farrell / Rex / NTB Scanpix
TRIVES: Emma Watson forteller at hun nå trives som singel. Hun kaller det for å være sin egen partner. Foto: Billy Farrell / Rex / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Emma Watson (29), som er best kjent for å ha spilt karakteren Hermine Grang i «Harry Potter»-filmene, deler sine tanker om å fylle 30 år i den nyeste utgaven av britiske Vogue.

Hun forteller blant annet at hun tidligere har hatt mange forventninger til hvordan livssituasjonen hennes vil se ut når hun fyller 30 år.

Da hun fylte 29, hadde hun derimot ikke oppfylt disse forventningene. Det fikk henne til å føle seg «bekymret og stresset», forteller hun, ifølge Sky News.

- Dersom du ikke har bygget et hjem, ikke har en ektemann og ikke har et barn innen du fyller 30 år - og du i tillegg ikke er på et stabilt og sikkert sted i karrieren - så fylles man med en utrolig stor mengde angst, sier hun åpenhjertig.

Sin egen partner

Skuespilleren forteller at hun aldri har trodd at det går an å omfavne singellivet, men at hun nå har blitt mer sikker på seg selv.

- Det tok meg lang tid, men nå er jeg glad for å være singel, sier hun og tilføyer:

- Jeg kaller det for å være min egen partner.

Kvinners rettigheter

I 2014 ble Watson goodwillambassadør for FN. Det er FNs enhet for likestilling og styrking av kvinners rettigheter, UN Women, som står bak utnevnelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer