Cooper Noriega:

- En absolutt tragedie

Takker for støtten etter 19-åringens bortgang.

DØD: TikTok-stjernen Cooper Noriega ble bare 19 år gammel. Foto: Skjermdump Instagram
DØD: TikTok-stjernen Cooper Noriega ble bare 19 år gammel. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Fredag kveld ble det kjent at den 19 år gamle TikTok-stjerna Cooper Noriega er død. Noriega ble funnet død på en parkeringsplass i Burbank i California torsdag. Det bekreftet rettsmedisineren i Los Angeles overfor People.

Nå takker familien fansen for støtten etter det tragiske dødsfallet. Det melder Page Six.

Parker Noriega (24), 19-åringens eldre søster, la ut følgende melding på TikTok-stjernas Instagram lørdag:

«Hei alle sammen. På vegne av familien vår vil vi takke dere alle for de fine ordene om vår lille Coop. Hans bortgang er en absolutt tragedie for vår familie og våre kjære. Vi ønsker at samfunnet skal fortsette å leve på hans arv».

Coopers far, Harold Noriega, delte også en uttalelse på Facebook fredag.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

«Det er en utrolig vanskelig tid for familien min og meg. Vi mistet vår vakre 19 år gamle Cooper i går kveld. Han var elsket av så mange og var virkelig kjærligheten i Trevas (Coopers mor journ.anm.), Parkers og mitt liv. Det finnes ikke ord som kan uttrykke sorgen og tapet. Det skal ikke være slik. Barnet ditt skal ikke gå før foreldrene sine», var blant det han skrev.

Harold hyllet også sønnen og skrev at han nylig opprettet et forum hvor tanken var å gi folk et trygt sted å snakke om mental helse.

«Hjertet mitt er for alltid knust», skriver mora Trevas Noriega.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

«Jeg vet at min mor holdt armene ut og brakte deg til himmelen. Du får endelig oppleve den reneste glede og lykke. Vi ses en dag gutten min … hilsen din mor.»

Flere av 19-åringens venner har også tatt til sosiale medier for å hylle sin avdøde venn, deriblant hans ekskjæreste Sabrina Quesada.

«Lyset i mitt liv, du er det beste som noen gang har hendt meg», skrev hun under en bildeserie på Instagram.

«Jeg er så lei meg, min kjære. Måtte vi møtes igjen».

Søndag kveld delte hun også et bilde av de to sammen med en tekst på Instagram Story.

I SORG: Sabrina Quesada hyller sin avdøde ekskjæreste. Foto: Skjermdump Instagram Story
I SORG: Sabrina Quesada hyller sin avdøde ekskjæreste. Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

«Du var det største lyset i verden, alle som møtte deg elsket deg så mye. Du hadde den mest smittende latteren og det fineste smilet. Du elsket meg mer enn noen andre noensinne har gjort og jeg vil aldri glemme hvordan det føles. Jeg er så heldig som har blitt elsket av deg. Du fortjente så mye bedre enn dette. Jeg er så lei meg».

Dødsårsaken er foreløpig ikke fastslått, ettersom rettsmedisineren har bedt om at saken etterforskes ytterligere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer