Tone Damli:

- En annen epoke

Artist og «Kompani Lauritzen»-profil Tone Damli uttaler seg om bruddet med Aksel Hennie.

DEN GANG DA: Tone Damli og Aksel Hennie var Norges hotteste par før de gikk hver til sitt. Her på gallamiddag på Slottet i 2010. Foto: Cornelius Poppe / NTB
DEN GANG DA: Tone Damli og Aksel Hennie var Norges hotteste par før de gikk hver til sitt. Her på gallamiddag på Slottet i 2010. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Artist Tone Damli (34) har den siste tida gjort seg bemerket i «Kompani Lauritzen» på TV 2, hvor hun kunne gått hele veien til finalen. I forrige episode valgte hun imidlertid å trekke seg fra konkurransen.

«Jeg var helt tom, gnisten og motivasjonen var borte. Jeg var rett og slett fornøyd», skrev artisten på Instagram etter at exiten ble vist på TV.

«Jeg sammenlikner Kompani med et kjærlighetsforhold, og når slutten kom var jeg så klar for å forlate. Følte meg lett som en fjær da avgjørelsen var tatt», skrev hun videre.

Åpner seg i intervju

Damli er i dag samboer med Markus Foss (39) og paret har nylig flyttet inn i ny bolig sammen. Før de to fant hverandre, var artisten sammen med skuespiller Aksel Hennie (46).

I et nytt intervju med Se og Hør åpner 34-åringen seg nå om flere personlige ting, og kommer også inn på sitt tidligere forhold med nettopp Hennie.

- Bruddet med Aksel har jeg lagt bak meg. Det var i en annen epoke, sier Damli kort om bruddet i intervjuet med Se og Hør.

Det var tilbake i 2009 hun og skuespilleren fant sammen. Paret var forlovet og skulle gifte seg, men etter fire år sammen kom nyheten om at de hadde brutt forlovelsen og gått fra hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer