Tone Damli:

- En annen epoke

Artist og «Kompani Lauritzen»-profil Tone Damli uttaler seg om bruddet med Aksel Hennie.

DEN GANG DA: Tone Damli og Aksel Hennie var Norges hotteste par før de gikk hver til sitt. Her på gallamiddag på Slottet i 2010. Foto: Cornelius Poppe / NTB
DEN GANG DA: Tone Damli og Aksel Hennie var Norges hotteste par før de gikk hver til sitt. Her på gallamiddag på Slottet i 2010. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Tone Damli (34) har den siste tida gjort seg bemerket i «Kompani Lauritzen» på TV 2, hvor hun kunne gått hele veien til finalen. I forrige episode valgte hun imidlertid å trekke seg fra konkurransen.

«Jeg var helt tom, gnisten og motivasjonen var borte. Jeg var rett og slett fornøyd», skrev artisten på Instagram etter at exiten ble vist på TV.

«Jeg sammenlikner Kompani med et kjærlighetsforhold, og når slutten kom var jeg så klar for å forlate. Følte meg lett som en fjær da avgjørelsen var tatt», skrev hun videre.

Åpner seg i intervju

Damli er i dag samboer med Markus Foss (39) og paret har nylig flyttet inn i ny bolig sammen. Før de to fant hverandre, var artisten sammen med skuespiller Aksel Hennie (46).

«KOMPANI LAURITZEN»: Deltakerne må gjennom mange harde øvelser. Det setter sine spor på kroppen. Video: TV 2 Vis mer

I et nytt intervju med Se og Hør åpner 34-åringen seg nå om flere personlige ting, og kommer også inn på sitt tidligere forhold med nettopp Hennie.

ÅPNER OPP: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Tone Damli kommer inn på bruddet med Aksel Hennie. Faksimile: Se og Hør
ÅPNER OPP: Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at Tone Damli kommer inn på bruddet med Aksel Hennie. Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Bruddet med Aksel har jeg lagt bak meg. Det var i en annen epoke, sier Damli kort om bruddet i intervjuet med Se og Hør.

Det var tilbake i 2009 hun og skuespilleren fant sammen. Paret var forlovet og skulle gifte seg, men etter fire år sammen kom nyheten om at de hadde brutt forlovelsen og gått fra hverandre.

TV-FLAUSE: Tone Damli forteller om da hun skulle opptre på « NRK Super». Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Det må jeg bare drite i

Damli og Hennie var på den tida et av Norges heteste kjendispar, noe som førte til både overskrifter og rykter etter at bruddet var et faktum.

Akkurat når det gjelder punktet rykter, er det blitt positivt for Damli å bli eldre.

- Man lærer seg å børste bort stygge ting. Sladder vil alltid være der, men det må jeg bare drite i. Jeg prøver iallfall ikke å oppsøke det - da brytes man helt ned. Jeg følger med bare på egne sosiale medier. Det lærte jeg allerede under «Idol» i 2005, forteller hun til Se og Hør.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

Fant lykken på ny

Kort tid etter bruddet med Hennie fant Damli altså lykken med Markus Foss, og det tok ikke lang tid før paret kunne fortelle at de skulle bli foreldre.

Våren 2014 ønsket Damli og Foss dattera Billie velkommen til verden, noe artisten flere ganger har omtalt som et stort øyeblikk. Seks år seinere kom sønnen Marlon.

- Det forandrer måten man lever på, men det forandrer også måten man føler ting på. Jeg har blitt en mye mer følsom jente, og blitt voksen i form av at man må prioritere riktig og finne ut av hva som er viktig her i livet, har hun tidligere uttalt til Dagbladet om morsrollen.

Damli og hennes nåværende samboer møtte hverandre for første gang for rundt 15 år siden, men ble offisielt kjærester sommeren 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer