Paulina «Paow» Danielsson:

En av Sveriges mest kjente bloggere deltar i «Luksusfellen»: - Et privatøkonomisk kaos

Paulina Danielsson erkjenner at hun lenge har ignorert regningene i postkassa.

- UFORSIKTIG: Paulina Danielsson innrømmer at hun aldri har vært god på å håndtere penger. Nå får hun hjelp i svenske «Luksusfellen». Foto: NTB Scanpix
- UFORSIKTIG: Paulina Danielsson innrømmer at hun aldri har vært god på å håndtere penger. Nå får hun hjelp i svenske «Luksusfellen». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): TV3-programmet «Luksusfellen» har i årevis vært et av kanalens mest populære programmer.

Også i Sverige har konseptet slått rot hos tv-seerne, hvor man følger programlederne Patrick Grimlund og Magnus Hedberg, mens de forsøker å rydde i folks skakkjørte økonomi og dårlige vaner.

At selv profilerte kjendiser kan havne i økonomisk trøbbel er ingen ukjent sak. I slutten av august er det duket for nok en sesong av tv-programmet, hvor man blant annet får et innblikk i livsstilen til den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Paulina «Paow» Danielsson, ifølge nettstedet Hänt.

- Det stemmer at Paulina «Paow» Danielsson deltar i en episode i den nye sesongen av «Lyxfällan». Det skal bli veldig spennende å se hvordan Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tar tak i hennes problemer med privatøkonomien og får ting på rett kjøl igjen, sier Susanne Nylén, pressesjef for MTG TV, til Hänt.

Danielsson, som også er en av Sveriges mest kjente bloggere, skal ifølge en pressemelding fra kanalen leve i «et privatøkonomisk kaos».

- Jeg følte at jeg hadde behov for hjelp. Jeg har alltid vært uforsiktig med penger og ignorert regninger. Jeg trengte virkelig et spark i baken, sier Danielsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer