Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Paulina «Paow» Danielsson:

En av Sveriges mest kjente bloggere deltar i «Luksusfellen»: - Et privatøkonomisk kaos

Paulina Danielsson erkjenner at hun lenge har ignorert regningene i postkassa.

- UFORSIKTIG: Paulina Danielsson innrømmer at hun aldri har vært god på å håndtere penger. Nå får hun hjelp i svenske «Luksusfellen». Foto: NTB Scanpix
- UFORSIKTIG: Paulina Danielsson innrømmer at hun aldri har vært god på å håndtere penger. Nå får hun hjelp i svenske «Luksusfellen». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): TV3-programmet «Luksusfellen» har i årevis vært et av kanalens mest populære programmer.

Også i Sverige har konseptet slått rot hos tv-seerne, hvor man følger programlederne Patrick Grimlund og Magnus Hedberg, mens de forsøker å rydde i folks skakkjørte økonomi og dårlige vaner.

At selv profilerte kjendiser kan havne i økonomisk trøbbel er ingen ukjent sak. I slutten av august er det duket for nok en sesong av tv-programmet, hvor man blant annet får et innblikk i livsstilen til den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Paulina «Paow» Danielsson, ifølge nettstedet Hänt.

- Det stemmer at Paulina «Paow» Danielsson deltar i en episode i den nye sesongen av «Lyxfällan». Det skal bli veldig spennende å se hvordan Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tar tak i hennes problemer med privatøkonomien og får ting på rett kjøl igjen, sier Susanne Nylén, pressesjef for MTG TV, til Hänt.

ØKONOMIEKSPERTER: Patrick Grimlund og Magnus Hedberg. Foto: TV3
ØKONOMIEKSPERTER: Patrick Grimlund og Magnus Hedberg. Foto: TV3 Vis mer

Danielsson, som også er en av Sveriges mest kjente bloggere, skal ifølge en pressemelding fra kanalen leve i «et privatøkonomisk kaos».

- Jeg følte at jeg hadde behov for hjelp. Jeg har alltid vært uforsiktig med penger og ignorert regninger. Jeg trengte virkelig et spark i baken, sier Danielsson.

Hun er imidlertid ikke den første kjente profilen som deltar i konseptet. I fjor medvirket blant andre «Ensam mamma söker»-deltaker Evelina Vidén i «Lyxfällan», etter å ha pådratt seg stor gjeld grunnet dyre byturer og shopping.

- Jeg har virkelig nådd bunnen. Jeg har satt opp en fasade slik at ingen skal skjønne hvordan ståa egentlig er, sa Vidén den gang, ifølge Expressen.

- Tenkt på kjendisversjon

I 2013 åpnet økonomiekspertene Christian Vennerød og Hallgeir Kvadsheim, kjent fra den norske versjonen av «Luksusfellen», for at også norske kjendiser kunne hatt godt av en økonomisk hjelpende hånd.

- Vi har tenkt på en kjendisversjon av «Luksusfellen». Det er bare for kjendisene å stille seg i kø, så skal vi rydde opp i økonomien deres, sa Vennerød til Seoghør.no den gang.

EN HJELPENDE HÅND: Kjendisstylist Jan Thomas vil hjelpe deltaker Marcus med selvtilliten. Her møtes duoen på Jan Thomas Studio i Oslo. Video: TV3 Vis mer Vis mer

- Jada, vi kommer vi, men det er ikke sikkert at de liker at vi kommer på døra, la Hallgeir Kvadsheim til med et smil.

På spørsmål om hvilke kjendiser som ville vært drømmedeltagerne i «Luksusfellen», kom Vennerød og Kvadsheim med et par overraskende svar.

- Kjell Inge Røkke og Donald Trump! Mange av de som nå er mangemilliardærer har ligget med brukket rygg tidligere, forklarte Hallgeir Kvadsheim til Seoghør.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!