«Senkveld»:

- En berøring unna gråten

Det var en følelseslada Stian Blipp og Helene Olafsen som møtte pressen etter å ha ledet historiens aller siste «Senkveld».

SISTE: Etter tre år på skjermen er det slutt på Senkveld med Stian og Helene. Dette blir også siste Senkveld-sending noen sinne etter nesten 20 år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Torsdag kveld vil stå igjen som en merkedag i TV 2s historie. Da var det nemlig duket for den aller siste innspillinga av «Senkveld». I april ble det kjent at etter 20 år på skjermen er det slutt for det populære talk showet.

- Det har vært mange bærebjelker i TV 2s sendeskjema gjennom kanalens historie. «Senkveld» har vært et av de aller største, sa programredaktør Kathrine Haldorsen i en pressemelding, ifølge TV 2.

Siste program blir sendt på tv fredag 21. mai, og «Senkvelds» siste gjesteliste kan skilte med blant annet Solveig Kloppen (49), Thomas Alsgaard (49), Morten Ramm (42) og Hilde Skaar (22).

- Vi har sippet

Siden 2018 har fredagsprogrammet blitt ledet av Helene Olafsen (31) og Stian Blipp (31).

- Vi sa til hverandre at vi skal feire, ikke sippe. Men vi hadde ikke nubbesjans, så vi har sippet, sier en tydelig preget Olafsen til Dagbladet etter sendinga.

Blipp fortsetter:

- Ja, det var litt cocky av oss å tenke at her skulle vi ikke ha noen sure miner og at vi skulle sprette champisen. Det gikk cirka tre og et halvt minutt før sippinga begynte. Idet den første gjesten kom inn, begynte gjesten å sippe, Helene måtte sippe, mens jeg måtte kvele en liten sipp -sånn at ikke alle sippet. Alle involverte har vært en berøring unna gråten i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer