Dennis Poppe:

- En drøm som går i oppfyllelse

Avslører nye planer.

AVSLØRER: Dennis Poppe avslører hva han skal framover. Her sammen med forloveden Kristin Gjelsvik. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
AVSLØRER: Dennis Poppe avslører hva han skal framover. Her sammen med forloveden Kristin Gjelsvik. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var under realityserien «Paradise Hotel» at Dennis Poppe Thorsen (30) først ble et kjent ansikt. Inne på hotellet blomstret kjærligheten mellom han og influenser Kristin Gjelsvik (35).

Siden realitydeltakelsen har paret holdt sammen i tykt og tynt, og i 2019 ønsket de sønnen Falk (2) velkommen til verden. Nylig ble det også avslørt at duoen skal flytte fra Østlandet til fordel for Stavanger, hvor de for tida bygger drømmehuset sitt.

Det er riktignok ikke bare husbygging som står for tur. Nå avslører nemlig Thorsen på Instagram at han skal åpne bar i hjertet av Stavanger.

- Føles helt fantastisk

- Nå er katta ute av sekken. Det er på tide at folk skjønner hva jeg har holdt på med de siste månedene. Avtalen er nå signert og vi er klare, forteller Thorsen når Dagbladet slår på tråden.

- Hvordan føles det?

- Det er en drøm som går i oppfyllelse, det føles helt fantastisk. Jeg har drømt om dette hele livet og nå skal jeg og min bestekompis snu Stavanger på hodet, svarer han.

Baren som har fått navnet «SHOW BAR» skal Thorsen drive sammen med kompisen sin. Videre forteller den tidligere realitydeltakeren at han er svært fornøyd med lokalet de har kapret seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer