Kate Winslet overrasker:

- En ekstraordinær livspartner

Den vanligvis svært så private stjerna letter på sløret om ekteskapet.

HYLLES: Kate Winslet skryter uhemmet av ektemannen Edward Abel Smith. Foto: Tyrone Siu / REUTERS/ NTB
HYLLES: Kate Winslet skryter uhemmet av ektemannen Edward Abel Smith. Foto: Tyrone Siu / REUTERS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart ni år siden Hollywood-yndlingen Kate Winslet (45) giftet seg i hemmelighet med sin Edward Abel Smith (43), tidligere kjent som Ned Rocknroll.

Filmstjernen snakker sjeldent om privatlivet sitt til pressen, men i et nytt intervju med The New York Times overrasker hun med å skryte uhemmet av ektemannen, som også er far til hennes yngste sønn Bear Blaze (7).

Reddet ektemannens bestemor

Abel Smith er nevøen til Virgin-milliardæren Richard Branson (70), som han også jobber for, og det var på Bransons private øy Necker Island i Karibia at de to møttes for aller første gang i 2011.

Under omstendigheter som var alt annet enn normale.

Luksusboligen Winslet bodde i tok nemlig fyr og brant ned til grunnen, men først klarte skuespilleren å redde ut Bransons mor, Eve, fra flammeinfernoet.

Skjebnen ville ha det til at Eves barnebarn og Bransons nevø, Edward Abel Smith, også var tilstede under brannen, og etter å ha delt den samme grufulle opplevelsen ble de to raskt et par.

I intervjuet kaller «Titanic»-stjerna ektemannen blant annet for «den superhotte, supermenneskelige, hjemmeværende pappaen». Det låter med andre ord til at Oscar-vinneren har funnet den perfekte mann.

- Han passer på oss, spesielt meg. Jeg spurte ham tidligere: «Neddy kan du gjøre meg en tjeneste?» Og han svarte: «Hva som helst». Han er en absolutt ekstraordinær livspartner, skryter hun til The New York Times, ifølge People.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Sliter med dysleksi

Videre forteller 45-åringen at Abel Smith ikke hadde noen umiddelbare planer om å gifte seg med en kvinne i rampelyset, og at han har måtte tåle å bli dømt på grunn av dette, men likevel takler det bra.

- Jeg er så utrolig heldig, sier hun og fortsetter å fortelle hvordan han stiller opp for henne.

- For en mann som har utpreget dysleksi slik han har, er han fantastisk flink til å teste meg på manus. Det er så vanskelig for ham å lese høyt, men han gjør det likevel slik at jeg kan øve på linjene mine.

Og til tross for at ektemannen tidligere kalte seg Rocknroll, har han en svært jordnær energi, skal vi tro Winslet.

ORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris» viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

- Han er veganer, driver med yoga, gjør pusteteknikker og bader i iskaldt vann, forklarer hun i intervjuet, ifølge People.

Ekteskapet med Abel Smith er filmstjernens tredje. Fra 1998 til 2001 var hun gift med regissøren Jim Threapleton (48). Han er far til hennes eldste datter Mia (20). Og fra 2003 til 2011 var hun gift med regissøren Sam Mendes (55) som hun har sønnen Joe (17) med.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer