FÅR SKRYT: - En flott, morsom og moderne kjole med en tvist, sier moteekspert om Mette-Marits antrekk under nobelkonserten. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKRYT: - En flott, morsom og moderne kjole med en tvist, sier moteekspert om Mette-Marits antrekk under nobelkonserten. Foto: NTB ScanpixVis mer

- En ekte moteprinsesse

Moteekspert hyller Mette-Marits enhjørning-kjole.

(Dagbladet): Kronprinsesse Mette-Marit stilte i en mørkeblå kjole med lyse mønsterdetaljer under kveldens nobelkonsert.

- Flott, morsom og moderne Antrekket får moteekspert, og redaktør i nettmagasinet Vixen, Ida Elisa Einarsdottir til å juble.

- Mette-Marit har valgt en dypblå kjole med et trendy lyseblått trykk med trær, blader, enhjørninger og engler. Det er en flott, morsom og moderne kjole med en tvist. Fargene er superfine til henne, sier hun til Dagbladet.

- Igjen ser vi it-vesken The Knot fra luksusmotehuset Bottega Veneta, denne gangen i lilla som står fint til den dypblå kjolen. Mette-Marit er virkelig en flott representant for Norge, og en ekte moteprinsesse.

Fokus på gjenbruk Einarsdottir er også begeistret over antrekkene kronprinsessa bar i går.

-TIL Å BLI GLAD AV: Laura Mvula. Foto: Stella Pictures
-TIL Å BLI GLAD AV: Laura Mvula. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Da overrasket hun med hele tre ulike antrekk. Først en sort kåpe med sløyfe i halsen, deretter en hvit kåpe med sløyfedetaljer fra Valentino, hårbøyle, sorte pumps og clutch fra luksusmerket Bottega Veneta.

- Til Nobelbanketten på kvelden hadde hun en vakker fotsid blomsterkjole med lange ermer og gjennomsiktig partier. Vakkert, gjennomført og verdig.

Moteeksperten er positiv til at vi har sett flere av elementene i antrekkene tidligere.

- Det gleder meg å se at Kronprinsessen fortsatt har fokus på gjenbruk slik som sin svigermor Dronning Sonja, sier hun. Fullgodt alternativ til kjole Også kveldens vertinne, Queen Latifah, får moteskryt. Hun stilte i mørk dress.

-SUPERKUL: Gabrielle Leithaug. Foto: Stella Pictures
-SUPERKUL: Gabrielle Leithaug. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Queen Latifah er ikke akkurat kjent som noen kjolejente, og det var ikke noen stor overraskelse at hun valgte dressen under nobelkonserten. Den skreddersydde dressen er supertrendy, og den monokrome varianten kler vertinnen, sier Einarsdottir.

- Pluss for det oppsatte håret og den store ørepynten som gir en kul, trendy og moderne look. De store knappene på blazeren er kanskje litt for mye av det gode, men alt i alt et fullgodt alternativ til den klassiske kjolen.

Til å bli glad av Gabrielle Leithaug var den eneste norske artisten som opptrådte i kveld.

- Gabrielle er som alltid superkul - her i et metallisk sett med skjørt med høyt liv og topp med korte ermer. Her er alle trendelementer på plass; den korte toppen, den høye hestehalen og statementskoene. Check!

I DRESS: Queen Latifah. Foto: Stella Pictures
I DRESS: Queen Latifah. Foto: Stella Pictures Vis mer

Artisten Laura Mvula bar for anledningen en fargesprakende kjole.

- Det britiske stjerneskuddet er kjent for sine statement som barbert hode og superstore øreringer, og hun sparer ikke på statementen i kveld heller med sitt fantastiske hår og figurfremmende, fagerik kjole, som man ikke kan annet enn å bli glad av.

MØNSTERDETALJER: Mette-Marit får skryt for dette kjolevalget. Foto: Stella Pictures
MØNSTERDETALJER: Mette-Marit får skryt for dette kjolevalget. Foto: Stella Pictures Vis mer
FARGERIKE: Bolly Flex Dancers under Nobel Peace Prize Concert i Oslo spektrum torsdag kveld.
FARGERIKE: Bolly Flex Dancers under Nobel Peace Prize Concert i Oslo spektrum torsdag kveld. Vis mer