Gedeon Burkhard:

- En ekte trekant

Den tyske TV-stjerna overrasker.

TRIO: Gedeon Burkhard dukket opp med sine to kjærester. Foto: IMAGO/NTB
TRIO: Gedeon Burkhard dukket opp med sine to kjærester. Foto: IMAGO/NTB Vis mer
Publisert

Den tyske skuespilleren Gedeon Burkhard (53), best kjent fra TV-serien «Rex» og filmen «Inglorious Basterds», overrasket stort da han nylig dukket opp på en rød løper.

Med seg hadde han ikke bare én kjæreste - han hadde med seg to!

- Jeg er ikke den store zampanoen (en mann som ønsker å imponere gjennom skrytende oppførsel red.anm.) her som har to koner. Det er en ekte trekant, ikke bare seksuelt, men en balansert og dyp forbindelse på alle mulige måter, forteller Burkhard i et intervju, skriver Bild.

SKUESPILLER: Gedeon Burkhard har spilt i en rekke filmer, her i «Inglorious Basterds». Foto: Universal/Kobal/REX/NTB
SKUESPILLER: Gedeon Burkhard har spilt i en rekke filmer, her i «Inglorious Basterds». Foto: Universal/Kobal/REX/NTB Vis mer

De to kvinnene ved skuespillerens side er Ann-Britt Dittmar (33) og Sasha Veduta (29).

Ifølge Bild har Burkhard og Dittmar vært et par siden 2019, etter å ha møttes på Instagram. Begge skal utelukkende ha vært i monogame forhold tidligere, men Burkhard skal ha begynt å eksperimentere med å ha et åpent forhold.

Et åpent forhold vil si at paret lever fritt for de tradisjonelle og monogame reglene, og at man for eksempel får lov til å ha sex med andre enn den man er sammen med.

To ble til tre da ukrainske Veduta ramlet inn i livene deres. I motsetning til Burkhard og Dittmar, skal Veduta ha vært godt kjent med det å leve i et åpent forhold tidligere.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

Etter alt å dømme ser det ut til at alle gode ting er tre.

- Hvis Ann-Britt eller Sasha ble forelsket i noen andre, ville det selvfølgelig vært forferdelig, men jeg håper at jeg har hjulpet med å gjøre dem lykkelige. Jeg håper at jeg ville hatt tryggheten til å la livet gå sin gang, men enn så lenge funker forholdet vårt, forteller Burkhard.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer