Mathias Luppichini:

- En fiende for livet

Martin Lepperød smeller spøkefullt tilbake: - Det båndet er brutt for alltid.

ANGRER IKKE: Mathias Luppichini er glad for at han deltok i programmet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ANGRER IKKE: Mathias Luppichini er glad for at han deltok i programmet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I år har NRK satset stort på julekalendere - Markus Neby (31) inviterte hele 24 kjendiser til å være med på et splitter nytt konsept. «24-stjerners julekalender» ser noen av landets mest kjente ansikter gjennomføre elleville utfordringer.

Blant annet har de måttet tine en isbit bare ved hjelp av kroppsvarme, de har avholdt juleverksted med påtvungne pauser og noen har til og med kledd av seg for å framprovosere latter hos en liten familie.

Hver episode har en kjendis røket ut, og en av de som måtte takke for seg tidlig var Mathias Luppichini (30). Skuespilleren utmerket seg fort i sesongen, og ble raskt en av Nebys favoritter. Det bidro til rivalisering i gruppa.

NAKENKJOLE: Kjolevalget til Øyunn Krogh fikk oppmerksomhet på premierefesten til NRKs «24-stjerners julekalender». Video: Rød Løper. Vis mer

Ikke som han trodde

Under premieren av filmen «Folk og røvere i Kardemomme by» kunne Luppichini avsløre overfor Dagbladet at deltakelsen i NRKs julekalender var langt fra det han trodde den skulle være.

- Trodde du det skulle bli en sånn stor suksess?

- Ja, på en måte, med en gang jeg skjønte hva jeg hadde sagt ja til. Fordi det gjorde jeg ikke først! Jeg trodde det kom til å være veldig nedpå og harmløst, så møter jeg «Paradise»-gjengen og en gjeng med idioter, og skjønte at dette her kom jeg til å angre på, sier han lattermildt og legger til:

- Jeg er glad for at jeg røk ut da jeg røk ut!

VISER PUPPENE: I «24-stjerners julekalender» blir deltakerne utfordret til å få en familie til å le på to minutter. Det er det flere som har gruet seg til å se på TV, blant andre Øyunn Krogh. Reporter: Sofie Losen. Video: NRK/ Nora Skavhaug. Vis mer

Desperate

Luppichini sikter trolig til episoden hvor deltakerne måtte få en familie til å le. Det var åpenbart at de gjenværende deltakerne syns den oppgaven var spesielt utfordrende. Øyunn Krogh valgte å sin løsning å kle av seg på overkroppen - hun ble utnevnt som uformell vinner av den konkurransen.

Av de oppgavene han rakk å gjennomføre før han røk var det en som sto fram som spesielt flaut.

- Det rarest var vel den med å få nøtta ut av isen. Man så virkelig bare at alle snudde, alle klikka litt mentalt. Ingen var så opptatt av å vinne, men ingen kunne bli sett tapende med den dumme nøtta i skrittet, forklarer han og sikter til Hasse Hopes (36) oppsiktsvekkende strategi for å tine isen.

UTE: En av deltakerne i «24-stjerners julekalender» ble nødt til å trekke seg fra konkurransen. Video: NRK Vis mer

Fått en fiende

30-åringen er tydelig på at han er glad for at han var med i kalenderen, men legger til at det ikke har vært helt smertefritt.

- Jeg har jo kommet ut av det med en fiende for livet, Martin Lepperød. Han har virkelig vist sin onde side, han er kanskje harmløs på utsida, men bare vent til dere ser det samme som jeg har sett!

Komiker Martin Lepperød (29) og Luppichini hadde helt forskjellige taktikker i kalenderen, og stemningen virket noe amper mellom de to på skjermen.

- Har dere kontakt i dag?

- Nei, nekter! Vi har prøvd begge to, å ordne opp i det, men det går ikke. Det båndet er brutt, sier Luppichini med et glimt i øyet.

Dagbladet slår på tråden til Martin Lepperød for å fortelle han hva hans «bitre fiende» har sagt.

Han er ikke redd for å slå tilbake.

VARSKO HER: Tete Lidbom får malingspann i hodet under «24-stjerners julekalender» og trengte medisinsk behandling. Video: NRK / Rød Løper. Vis mer

- Brutt for evig

- Jeg må forsvare meg, sier Lepperød og fortsetter:

- Jeg er en harmløs fyr, men når folk går til angrep på meg under tv-innspilling så må jeg forsvare meg. Så det var planen min hele tida, å få han ut. Det båndet er brutt for evig og alltid.

- Anser du han som en fiende?

- Så absolutt, en av mine største i bransjen, sier Lepperød spøkefullt.

- Kan dere få et godt forhold i framtida?

- Det skal mye til altså, men da må nok han rekke ut hånda først, svarer komikeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer