Jennifer Lawrence:

- En forferdelig ydmykelse

Sju år etter den famøse Oscar-tabben letter Hollywood-stjerna Jennifer Lawrence på sløret om hva hun følte.

HER FALLER HUN TIL ALLES FORFERDELSE: Hollywood-stjerna Jennifer Lawrence vant storkategorien «Beste kvinnelige hovedrolle» under Oscar-utdelingen i 2013. Men da hun skulle hente prisen, snublet hun imidlertid i trappa. Video: Reuters. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De fleste minnes nok øyeblikket da Hollywood-stjerna Jennifer Lawrence (30) skulle opp på scenen under Oscar-utdelingen for å motta en pris i 2013.

Idet hun skulle opp trappa, iført en kjole fra Dior, klarte hun å snuble foran et stjernespekket publikum og millioner av tv-seere verden over.

  • Se videoen øverst i saken!

Hollywood-stjernen kom seg imidlertid raskt opp på beina, og fikk stående applaus da hun endelig kom seg opp til scenen.

- Dere står bare fordi jeg falt og for at dere får vondt av meg. Det var pinlig, uttalte Lawrence fra scenen etter fallet.

Fikk blackout

Nå, nesten åtte år seinere, minnes Lawrence følelsene hun kjente på da hun snublet. Det gjør hun i Dear Media-podkasten «Absolutely Not» med Heather McMahan, ifølge australske News.

I podkasten innrømmer skuespilleren at det var en forferdelig opplevelse, og noe som har vært et følsomt tema for henne i mange år.

- Jeg var veldig nervøs, og jeg hadde på ingen måte forestilt meg at jeg ville vinne en Oscar-pris. Så hører jeg plutselig navnet mitt bli ropt opp fra scenen, og jeg ble spent og fikk nærmest sjokk. Det var som en slags blackout, forklarer skuespilleren, før hun legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer