Eyvind Hellstrøm:

- En helt ny kjemi

Kjendiskokkens nyeste prosjekt hjalp ham å komme nærmere bonussønnen.

TV-KOKK: Eyvind Hellstrøm og kjæresten Anita Rennan gir ut bok sammen. Foto: Morten Eik/Se og Hør
TV-KOKK: Eyvind Hellstrøm og kjæresten Anita Rennan gir ut bok sammen. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer ble det kjent at Eyvind Hellstrøm (74) og Truls Svendsen (50) skulle i gang med det nye TV-konseptet «Kokkeskolen».

Tidligere har de gjort stor suksess med TV-serien «Truls à la Hellstrøm».

I det nye programmet får vi følge 12 kjendiselever, som alle har et mål om å bli litt stødigere på kjøkkenet enn de var i utgangspunktet.

Men kokkeprogrammet er ikke det eneste Hellstrøm har planer om å gjøre i høst. Han skal også gi ut en ny kokebok sammen med kjæresten Anita Rennan (43) - og bonussønnen Nils på 14 år.

TETT: Kronprinsparet har blitt fulgt av et kamerateam fra TV 2, noe som gir et tettere innblikk enn noen gang. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Når Dagbladet møter Hellstrøm i anledning TV 2s høstlansering i Bergen, kan han fortelle at interessen for mat er noe bonussønnen har hatt lenge.

- Plutselig daler det ned noe som er mer enn bare en interesse. Han har en eller annen forestilling om at mat er mer spennende enn det å bare spise den. Det viktigste er veien fram til ferdig måltid - og den har han vært med på.

Videre kan 74-åringen fortelle at han i løpet av prosjektet har kommet mye nærmere bonussønnen. Det kan også kjæresten Anita svare bekreftende på.

- Det er en kjemi som har oppstått gjennom den perioden vi har stått på kjøkkenet sammen. Jeg kan si til han at vi har fått en helt ny kjemi som ikke hadde oppstått dersom vi ikke hadde vært igjennom den prosessen. Det i seg selv er jo rørende.

SKILT: Danske Tony skilte seg fra kona si gjennom 30 år etter en ferie i Thailand. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Kjæresten skyter inn at sønnen er en gammel sjel i en ung kropp, og at også hun har lagt merke til at sønnen og bonuspappa Hellstrøm har kommet nærmere hverandre.

- Det har vært kjempefint. Det er en god kjemi mellom Eyvind og Nils, og det er mye humor og lekenhet der, sier Anita til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer