Michael Owen og Gemma Rose Owen:

- En helt spesiell jente

Spoiler-advarsel: Fotballegenden delte melding om dattera etter hennes «Love Island UK»-deltakelse.

STOLT: Michael Owen legger ikke skjul på at han er stolt av den eldste dattera si. Her er de to da Gemma var liten. Foto: AP Photo/ Scott Heppell/ NTB
STOLT: Michael Owen legger ikke skjul på at han er stolt av den eldste dattera si. Her er de to da Gemma var liten. Foto: AP Photo/ Scott Heppell/ NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mai ble det kjent at Gemma Rose Owen, den eldste dattera til fotballegenden Michael Owen (42), skulle delta på «Love Island UK».

Årets sesong hadde premiere på britisk TV i midten av juni, og mandag ble en vinner kåret.

Vi advarer mot spoiler, da finalen ikke er sendt i Norge enda.

I den forbindelse delte fotballstjerna et innlegg om «Love Island»-dattera, skriver OK.

REAGERER: Gemma Owen sin mor, Louise Owen, kommenterer Luca Bish sin «Love Island»-oppførsel på Instagram. Video: «Love Island UK»/TV 2. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

Det var i et innlegg på sin egen Instagram Owen delte et søtt far-og-datter-bilde, tatt under et tidligere restaurantbesøk.

«For en spesiell jente. Så stolt av deg Gemma. Nå må du komme deg hjem for vi savner deg alle sammen», skrev den tidligere fotballspilleren til bildet.

Gemma og hennes partner Luca Bish endte til slutt på andreplass i programmet.

I forkant av datteras «Love Island UK»-deltakelse, beskrev den tidligere Liverpool-spissen opplevelsen som «en fars verste mareritt».

Senere spøkte han også med at han hadde dratt hele veien til Tyskland for å «unngå» å se dattera på programmet, mens han kommenterte en Nations League-kamp i juni.

NYTT GREP: Suksess-programmet «Love Island UK» er tilbake med ny sesong på TV 2 Play, men seerne er ikke fornøyde med sesongens nye vri. Video: Rød Løper / TV 2 Play Vis mer

Men holdningen hans ser nå ut til å ha snudd, skal vi tro innlegget på Instagram.

42-åringen delte også en Twitter-melding hvor han skrev at han var stolt av datteren, i etterkant av finalen.

Kommentarfeltet legger ikke skjul på hva de tenker om å ha et barn som deltar i den typen reality-TV.

«Jeg skjønner ikke hvordan noen kan tenkte at det å sende datteren sin på det programmet er noe å være stolt av», skrev en bruker.

«Hvis jeg hadde hatt en datter ville jeg hatt nok selvrespekt for meg selv og familien til å ikke sende henne på et så skammelig realityprogram», skriver en annen bruker.

Noen brukere har ikke latt seg imponere over Gemmas opptreden i programmet heller.

RØDMER: Superstjerne og gullballvinner Michael Owen reagerer da han ser dattera dansende halvnaken i den britiske versjonen av realityprogrammet Love Island. Foto: NTB / ITV / Twitter. Video: TV 2 / Rødt Kort. Vis mer

«En påminner om den kjipeste deltakeren i «Love Island»-historien, og den minst verdige andreplassen», skriver en bruker etterfulgt av et bilde av hun og partneren.

42-åringen har også barna James (16), Emily (14) og Jessica (12) med kona Louise Bonsall, men forklarer at Gemma, som er eldst, fremdeles er parets «lille baby».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer