Kelly Osbourne om prins Harry:

- En jævla idiot

Får så hatten passer.

MASSIV KRITIKK: Prins Harry mottar hard kritikk. Her med kona, hertuginne Meghan. Foro: Timothy A. Clary / AFP / NTB
MASSIV KRITIKK: Prins Harry mottar hard kritikk. Her med kona, hertuginne Meghan. Foro: Timothy A. Clary / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Få offentlige personer har stått for like mange kontroverser som det prins Harry (38) har gjort den siste tida.

Både i en Netflix-dokuserie og i memoarboka «Spare», samt utallige intervjuer, har prinsen snakket ut om forholdet til resten av den britiske kongefamilien - som virker å være iskaldt.

Det har fått mange til å reagere, og mens noen støtter ham og kona hertuginne Meghan (41), er det også de som ikke har en like positiv innstilling til den britiske prinsen.

Prins Harry (38) og prins Andrew (63) hadde ikke ha noen formell rolle under kroningen lørdag 6. mai. Video: AP. Vis mer

Sist ut er artist og TV-profil Kelly Osbourne (38). Det var da hun gjestet podkasten «I've Had It» hun delte sine oppriktige tanker rundt Harrys oppførsel. Det skriver E! News.

RASER: Kelly Osbourne holder ikke tilbake når hun snakker om prins Harry. Her med kjendispappa Ozzy Osbourne. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
RASER: Kelly Osbourne holder ikke tilbake når hun snakker om prins Harry. Her med kjendispappa Ozzy Osbourne. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

- Jeg synes Harry er en jævla idiot. Han sutrer, klager og bærer seg: «Jeg er den eneste som noen gang har hatt psykiske problemer. Livet mitt har vært så vanskelig», etterliknet Osbourne i episoden, før hun raste videre:

- Alles liv er vanskelig. Du var prins i et land og kledde deg ut som en jævla nazist, også prøver du nå å gjenoppstå som paven? Faen ta det.

TV-profilen refererer til da prins Harry i 2005 dukket opp på en kostymefest ikledd nazi-uniform. Hendelsen utløste en skandale, og føyde seg inn i rekka sammen med flere andre overskrifter «party-prinsen» sto for på den tida.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om den påståtte slåsskampen han hadde med broren sin, Prins William, i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Det førte til at han måtte gå ut med en offentlig unnskyldning. I Netflix-serien «Harry & Meghan», som hadde premiere i slutten av 2022, omtalte prinsen selv hendelsen som «en av de største feilene i livet mitt».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer