Khloé Kardashian:

- En mørk sky over meg

Reality-stjerna snakker ut om den tunge tida.

SNAKKER UT: Khloe Kardashian legger ikke skjul på at hun har gått gjennom en tøff tid. Foto: Doug Peters / EMPICS / Pa Photos / NTB
SNAKKER UT: Khloe Kardashian legger ikke skjul på at hun har gått gjennom en tøff tid. Foto: Doug Peters / EMPICS / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Det er stadig mye oppmerksomhet på medlemmene i Kardashian-Jenner-familien. Det siste som får spalteplass er det lille glimtet tv-seere nå får av Khloé Kardashians (38) sønn og uttalesene hennes om den tunga tida hun har bak seg.

Torsdag er det premiere på sesong to av «The Kardashians», hvor man får følge fødselen av Kardashian og Tristan Thompsons (31) andre barn.

Realitystjerna og Thompson har datteren True Thompson (4) fra før av, og har hatt en rekke problemer i forholdet - mange av disse også svært offentlige. Blant annet har Thompson erkjent at han har vært utro mot Kardashian, og bare noen måneder før sønnens fødsel bekreftet en farskapstest at han hadde fått et annet barn med en annen kvinne, skriver blant annet People.

Kardashian og Thompson er for øyeblikket ikke i et forhold, noe hun snakker om i premieren av det populære reality-programmet.

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

- En mørk sky

Kardashian sier at hun «er så takknemlig» for å endelig ha fått barnet, og forklarer at han er en vakker gave. Hun opplever at sønnens ankomst gir henne mulighet til å gi slipp på den vonde tida, ifølge People.

- Helt siden desember har det hengt en mørk sky over meg. Hver dag har jeg følt meg deprimert og trist, og nå som sønnen min er her kan jeg gå videre og jeg kan nyte. Det er nesten som om jeg får lukket det kapittelet og bli ferdig med denne traumen og kan legge det bak meg, sier hun i tv-serien og legger til:

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

- Nå kan jeg endelig starte helbredelsesprosessen. Nå kan jeg nyte livet mitt med mine to barn og finne ut av det. Dette blir dag en, og dette blir starten på noe positivt, lykkelig og vakkert.

Pågående drama

Til tross for det pågående dramaet mellom realitystjerna og Thompson, var hun ikke imot at sistnevnte kom til sykehuset for å se sønnen.

Det var på grunn av storesøstra Kim Kardashian (41), som hadde kommet med forslaget, at hun til slutt gikk med på det.

- Jeg har ikke helt klart å bestemme meg om å la Tristan komme til sykehuset eller ikke, men Tristan vil være her, så jeg bare tenkte, hvorfor ikke la ham komme? Jeg vil aldri få dette øyeblikket tilbake," sa hun i den kommende episoden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer