Guro Fostervold Tvedten:

- En slags identitetskrise

Etter at Guro Fostervold Tvedten ble sagt opp i Viasat, ble hun nødt til å oppsøke profesjonell hjelp.

I TERAPI: Guro Fostervold Tvedten oppsøkte profesjonell hjelp etter at hun mistet jobben i Viasat. Foto: NTB Scanpix
I TERAPI: Guro Fostervold Tvedten oppsøkte profesjonell hjelp etter at hun mistet jobben i Viasat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da Guro Fostervold Tvedten (45) for tre år siden ble sagt opp i jobben i Viasat, opplevde hun det hun i dag beskriver som en slags identitetskrise. Siden 1999 hadde hun jobbet i tv, blant annet som sportsanker for TV 2, og brått sto hun på bar bakke. Da måtte hun oppsøke hjelp.

Fredag gjestet 45-åringen «God Sommer Norge» på TV 2. Godt plassert i sofaen ved siden av henne satt terapeut Caspar Seip (68), som hjalp henne over kneika da hun trengte det som mest. Fostervold Tvedten sier at hun var veldig langt nede da hun omsider banket på døra hos Seip.

- Jeg følte at jeg hadde gjort alt det jeg kunne for å få det bra, men det funka bare ikke. Så da gjennomgikk jeg nesten en slags identitetskrise. Hvem var jeg når jeg var en som var oppsagt? En som ikke var programleder på tv lenger? sier hun.

Følte seg avslørt

I programmet forteller Fostervold Tvedten at det hun kjente mest på var følelsen av å bli avslørt. Kanskje hun ikke var så flink, kanskje hun ikke egentlig var på riktig hylle. Hun gikk i terapi i åtte måneder, før hun til slutt følte seg bedre.

Etter at terapitimene var over fortsatte hun å holde kontakten med terapeut Caspar Seip. Da en venninne av Fostervold Tvedten en dag sa at det var «frekt» at hun og terapeuten satt og snakket om ting som andre hadde bruk for, kom ideen om å starte en podkast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer