Dineke Polderman:

- En smell rett i trynet

Første «Torpet»-deltaker måtte forlate konkurransen, og vedkommende er ikke nådig etter exiten.

UTE: Dineke Polderman er ute av «Torpet» etter å ha tapt konkurransen mot Mohamed Sarmadawy (nummer tre fra venstre). Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Dineke Polderman er ute av «Torpet» etter å ha tapt konkurransen mot Mohamed Sarmadawy (nummer tre fra venstre). Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen» og sidekonkurransen «Torpet» er godt igang, og søndag ble det klart at Mohamed Sarmadawy (27) var førstemann som måtte forlate hovedgården. Dermed gikk han inn på Torpet, der han måtte rett ut i kamp mot én av de tre tidligere «Farmen»-profilene som allerede var der - Nils Kvalvik (40), Dineke Polderman (49) eller Daniel Godø (29).

- Ganske forbanna

Det er de tre som allerede er på den lille sidegården som selv må bestemme hvem som skal i kamp med den nyankomne. Denne gangen bestemte de tre seg for å gjøre opp i en hoppekonkurranse, der den som hoppet kortest også trakk det korteste strået.

Til slutt ble det klart at det var Polderman som måtte til pers.

- De feige mennene hev den eneste kvinnen ut i kamp. Både barna og samboeren min ble ganske forbanna over at jeg godtok å gå inn i en kamp som ei dame aldri kunne ha vunnet. Menn hopper lenger enn damer, sånn er det bare. Menn er sterkere enn damer, så jeg burde aldri godtatt det. Jeg hadde tapt uansett, mener 49-åringen, som legger til:

- Jeg er vel rett og slett for rettferdig og dumsnill. Og da gikk det som det gikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer