Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- En smertefull og hjerteskjærende tid

Arnold Schwarzeneggers kone og barn uttaler seg om utroskapsskandalen.

(Dagbladet): For ei uke siden kom nyheten om at «The Terminator»-skuespilleren og tidligere guvernør i California separerer seg fra kona etter 25 års ekteskap.Denne uka bekreftet Scwarzenegger at han ikke bare var utro mot kona, men også fikk barn med en ansatt.

Maria Shriver uttalte seg i dag for første gang etter utroskapsskandalen ble avslørt.

- Dette er en smertefull og hjerteskjærende tid. Som mor er jeg bekymret for mine barn. Jeg ber om medfølelse og respekt for privatlivet da mine barn og jeg forsøker å gjenoppbygget livet vårt og lege sårene, sier Shriver i en pressemelding.  

- Ikke lett Også Schwarzeneggers barn har også kommentert skilsmissen på det sosiale nettstedet Twitter.

- Dette er definitivt ikke lett. Men jeg setter pris på deres kjærlighet og støtte, nå som jeg begynner å heles og går videre. Jeg kommer alltid til å elske familien min! skriver eldstedatteren Katherine (21) på Twitter.

- Noen dager føler du deg dårlig. Noen dager vil du bare gi opp og bare være normal for en liten stund. Likevel elsker jeg familien min til døden skille oss ad, sier sønnen Patrick (17).

Ifølge nettstedet TMZ skal Mildred Patricia Baena (50), som går undert kallenavnet «Patty», være mor til Arnolds hittil ukjente sønn. Hun var husholderske for familien i mer enn 20 år. TMZ sitter på en rekke bilder av sønnen, og skriver at han og Schwarzenegger er svært like, spesielt munnen og tennene.

Baenas oppgaver i Schwarzenegger-hjemmet skal blant annet ha omfattet matlaging, rydding og vasking av klær. Forholdet mellom de to skal ha begynt allerede på nittitallet.

- Ingen unnskyldning «Patty» skal ikke ha fortalt Arnold at han har en ukjent sønn før etter lengre tid. Etter dette skal Schwarzenegger ha behandlet både henne og sønnen på en god måte, skriver TMZ. Arnold Schwarzenegger formidlet selv nyheten i går.

- Etter at jeg ga meg som guvernør, fortalte jeg Maria om denne hendelsen, sier han ifølge blant andre LA Times.

- Jeg forstår og fortjener at familie og venner er sinte og skuffet. Det finnes ingen unnskyldning for dette, og jeg tar fullt ansvar for den smerten jeg har forårsaket. Jeg har unnskyldt meg overfor Maria, barna mine og familien min. Jeg er veldig lei meg, sier han videre.

Schwarzenegger og kona møtte hverandre da hun intervjuet ham. De giftet seg i 1986 og har fire barn i alderen 14 til 21 år. Ifølge en felles pressemelding, var Arnold og Maria enige om å bryte forholdet.

- Vi har kommet til beslutningen sammen, skrev de.

- SKREMMENDE LIK: Arnold Schwarzeneggers sønn skal være skremmende lik faren. Bildet er sladdet av bildebyrået for å holde guttens identitet skjult.
Foto: MySpace/Splash News/All Over Press
- SKREMMENDE LIK: Arnold Schwarzeneggers sønn skal være skremmende lik faren. Bildet er sladdet av bildebyrået for å holde guttens identitet skjult. Foto: MySpace/Splash News/All Over Press Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media