Prins Daniel:

En spesiell detalj vekker oppsikt

- Synd at prins Daniel ikke bærer folkedrakt.

NYE BILDER: Fredag slapp det svenske kongehuset nye bilder av kronprinsessefamilien, i forbindelse med Sveriges nasjonaldag 6. juni. Én detalj har imidlertid fått rojale fans til å sperre opp øynene. Foto: Det svenske kongehuset
NYE BILDER: Fredag slapp det svenske kongehuset nye bilder av kronprinsessefamilien, i forbindelse med Sveriges nasjonaldag 6. juni. Én detalj har imidlertid fått rojale fans til å sperre opp øynene. Foto: Det svenske kongehuset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag 6. juni markerte Sverige sin nasjonaldag. Nasjonaldagen går for å være blant den svenske kongefamiliens viktigste offentlige opptredener i løpet av året, men årets feiring ble av det rolige slaget på grunn av coronaviruset.

I anledning nasjonaldagen delte det svenske kongehuset også nye bilder av kronprinsessefamilien, der kronprinsesse Victoria (42) og barna prinsesse Estelle (8) og prins Oscar (4) var kledd i tradisjonelle, svenske folkedrakter.

I ettertid har det i imidlertid vekket sterke reaksjoner at prins Daniel (46) ikke hadde på seg folkedrakt under fotograferingen - men en mørk dress.

Det svenske kongehuset har delt bildene fra nasjonaldagsfotograferingen i et innlegg på Instagram, og i kommentarfeltet har det strømmet inn med spørsmål om hvorfor 46-åringen har droppet den svenske folkedrakta, som resten av familien stolt viser fram.

- Et stilbrudd

- Fantastisk vakkert. Synd at prins Daniel ikke bar folkedrakt han også, er det en som har kommentert.

- Det er det samme hvert år, kongehusets kvinner har på Sverigedrakt på nasjonaldagen og mannen har dress. Kjedelig, synes jeg, skriver en annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer