Prins Harry og Hertuginne Meghan:

- En stor byrde

Risikerer at barna får den samme skjebnen.

VANSKELIG: Forfatteren Tom Quinn mener barna til prins Harry og hertuginne Meghan vil få en litt vanskelig fremtid. Foto: John Rainford / SplashNews.com
VANSKELIG: Forfatteren Tom Quinn mener barna til prins Harry og hertuginne Meghan vil få en litt vanskelig fremtid. Foto: John Rainford / SplashNews.com Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det har vært mye drama rundt prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) de siste åra. Det begynte spesielt å koke da paret kom ut med dokumentarserien «Harry & Meghan», og seinere Harrys selvbiografi «Spare».

Det spekuleres nå at barna deres, Archie Harrison og Lilibet Diana, kommer til å bli påvirket av deres foreldres handlinger, både på godt og vondt.

- Jeg tror det blir vanskelig for dem

Kongebok-forfatteren Tom Quinn tror nemlig at Archie og Lilibet kommer til å bli kongelige kjendiser når de blir eldre, ifølge Express.

Han mener at USA spesielt kommer til å ha stor interesse av barna til prins Harry og hertuginne Meghan.

- Jeg tror de vil bli sett på som kongelige kjendiser, og vil bli satt i samme kategori som kjente skuespillere i Amerika.

Men det betyr ikke at de to barna vil få det enkelt. Det vil bli vanskelig for dem å komme ut av skyggen til foreldrene deres, mener Quinn.

- Jeg tror det blir veldig vanskelig for dem. For de kommer til å skjønne at de er kjendiser på grunn av foreldrene deres, og ikke på grunn av de eventuelle talentene deres. Jeg tror at det vil bli en stor byrde for dem hvis ikke Harry og Meghan trår forsiktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer