Brast i gråt etter «Torpet»-seier:

- En stor klump i halsen

Daniel Godø ble et fullverdig medlem av «Farmen». Men akkurat det skjedde ikke uten dramatikk.

FIKK KLEM: Daniel Godø er inne i «Farmen»-varmen etter å ha vunnet «Torpet». Her får han en klem av Amalie Lund etter seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2

FIKK KLEM: Daniel Godø er inne i «Farmen»-varmen etter å ha vunnet «Torpet». Her får han en klem av Amalie Lund etter seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til onsdag ble onsdagens «Farmen» sluppet på TV 2 Play. Der finner også «Torpet»-finalen sted, der Daniel Godø (29), Mohammed Sarmadawy (28) og Amalie Lund (23) gjør opp seg imellom hvem av dem som til slutt får komme inn på «Farmen» som et fullverdig medlem på gården.

Etter en heseblesende kunnskaps- og hinderløypekonkurranse var det til slutt Godø, som var med i TV 2-programmet i 2014 og som har vært på «Torpet» i hele høst, som kunne strekke armene i været.

Men det var likevel flere tårer enn jubelbrøl som brøt ut etter at avgjørelsen falt - i hvert fall for vinneren selv, som under deler av konkurransen lå litt bakpå.

- Ble stressa

På et tidspunkt lå nemlig Sarmadawy foran med 6-5, men det endte til slutt 8-6 i favør Godø.

- Jeg ble så fort sliten og bekymra. Jeg kjente at dette er en konkurranse som egentlig er veldig gøy og passet meg fint, men da vi kom igang svarte Mohammed rett først og kommer tilbake til neste spørsmål foran meg. Jeg lå bakpå fra start, ble stressa og tenkte at dette var mye tyngre enn jeg noensinne hadde trodd, forteller «Torpet»-vinneren til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer