50 Cent:

- En ufølsom dritt

Rapperen brukte Hollywood-stjernes død til å promotere eget arbeid.

SLAKTES: Rapperen 50 Cents handling får fansen til å se rødt. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
SLAKTES: Rapperen 50 Cents handling får fansen til å se rødt. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det kjent at «The Wire»-stjerna Michael K. Williams var funnet død av sin nevø.

- Det er med stor sorg familien kunngjør bortgangen til den Emmy-nominerte skuespilleren Michael Kenneth Williams. De ber om privatliv mens de sørger over dette uoverstigelige tapet, sa en representant for Williams.

Dødsfallet ble også bekreftet av politiet.

- En ufølsom dritt

Stjernas bortgang har naturligvis etterlatt mange i sorg, men da rapper 50 Cent (46), hvis egentlig navn er Curtis James Jackson III, brukte dødsfallet for egen vinning, fikk han hard medfart.

Ifølge Complex promoterte rapperen tv-serien «Power Book III: Raising Kanan».

NEI TAKK: 50 Cent ville både kysse og la seg intervjue av TV-reporten. Men det hele endte i en pinlig seanse. Video: FOX Vis mer

«Shit, hvis du ikke har sett Raising Kanan så gjør det - fetanyl er ingen spøk, det dreper klientellet. Hvil i fred Michael K. Williams», skrev han på Instagram.

Innlegget har seinere blitt slettet, men ifølge nettstedet refererte han til en artikkel i New York Post, hvor det ble hevdet at skuespilleren angivelig døde av en overdose og fentanyl. Artikkelen har i ettertid blitt endret.

«Jeg vet ikke hva andre sier, men å bruke noens tragiske og utidige død for å promotere sitt eget show med en ufølsom beskrivelse er stygt. 50 Cent har alltid vært en ufølsom dritt, men dette går over grensa», skriver en på Twitter.

- Et helvetes stoff

Andre beskriver han som teit, mens de fleste synes det er usmakelig å bruke noens bortgang til å promotere sin egen serie.

Noen få dager seinere gjorde rapperen det imidlertid klart og tydelig at han ikke lar kritikken påvirke han. 46-åringen delte nemlig nok et innlegg med følgerne sine, hvor han skrev:

«Hei, hvis du ikke har hatt mulighet til å se Raising Kanan, sjekk den ut. Fetanyl er et helvetes stoff».

Til teksten delte han en skjermdump av en overskrift hvor han fikk kritikk. Heller ikke i dette kommentarfeltet er følgerne hans særlig fornøyde.

Ukjent dødsårsak

Michael K. Williams, som fikk massiv anerkjennelse for sin rolle som Omar Little i tv-serien «The Wire», ble bare 54 år gammel. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

I SORG: Eddie Van Halen er død - nå bryter kona Janie Liszewski tausheten. Her er ekteparet avbildet sammen i 2013. Foto: Tammie Arroyo / NTB. Video: NTB. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

Det ble nylig kjent at skuespilleren hadde fått rollen som boksestjerna George Formans mentor og trener.

Skuespilleren var fem ganger nominert til en Emmy-pris, blant annet for HBO-serien «Lovecraft Country». Han fikk også anerkjennelse for rollen som Chalky White i «Boardwalk Empire».

Williams etterlater seg sønnen Elijah Williams.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer