«Farmen»-Terjes kone Åse Line:

- En uvirkelig situasjon

Den tidligere «Farmen»-deltakerens kone klarer endelig å smile igjen etter de dramatiske dagene der ektemannen var langt utenfor bevissthet.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag skrev Dagbladet at Terje Leer (56), kjent fra «Farmen» i 2019, i januar ble smittet av coronaviruset. Det førte til rene marerittet for Leer, som ble liggende i respirator i 17 dager, 16 av dem i kunstig koma.

Som Dagbladet omtalte onsdag, opplevde han blant annet sin egen begravelse i drømmene han hadde mens han lå i respirator.

- Går helt i kjelleren

Terje ble smittet først, og ikke lenge etterpå var også kona Åse Line (52) og parets døtre, Malene (27) og Andrine (22), syke.

Samtlige i familien taklet viruset bra. Bortsett fra Terje, som bare ble dårligere og dårligere.

Dagbladet har gjort et intervju med ekteparet Leer, der de snakker ut om det som kan karakteriseres som den største krisen i livene deres så langt.

- Som jeg overfladisk sier til alle: Formen er veldig bra og humøret er kommet tilbake igjen - også slengbemerkningene. Men om man går litt i dybden på ting, så er det ikke så mye som skal til for at jeg går helt i kjelleren. Det kan utløses bare ved å gå oppover en bakke eller å skyve noe - som får «pumpa» til å sette i gang. Men legene ber meg se på dette med et ettårsperspektiv, sier den tidligere «Farmen»-deltakeren til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer