Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Endelig bekreftet de forlovelsen

- Min store kjærlighet.

BLIR MANN OG KONE: Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) har forlovet seg. Her sammen på rød løper i Mumbai tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) har forlovet seg. Her sammen på rød løper i Mumbai tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter flere måneder med spekulasjoner bekreftet stjerneparet Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) omsider at de har forlovet seg.

Det er på Instagram at Jonas og Chopra røpet at de har valgt å ta forholdet et steg videre. Lørdag oppdaterte de begge profilene sine med et identisk bilde av de to - foreviget i sistnevntes hjemland, India.

«Opptatt. Med hele hjertet og sjelen», skriver 36-åringen til bildet, mens musikerkjæresten stemmer i:

«Kommende fru Jonas. Hjertet mitt. Min store kjærlighet», skriver han.

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

Et innlegg delt av Nick Jonas (@nickjonas)

Søndag delte Jonas flere bilder fra sitt opphold i India sammen med Chopra, der han skriver at han gleder seg til det neste kapitlet i livet.

Prayer, family and loved ones as the foundation to this new chapter. 🇮🇳

Et innlegg delt av Nick Jonas (@nickjonas)

- Bra match

Det var i mai at det 25 år gamle ungpikeidolet, først kjent for sin medvirkning i det amerikanske bandet Jonas Brothers, for alvor ble koblet til Priyanka Chopra.

Chopra er kjent som skuespiller, artist og missedeltaker, og har blant annet vært å se i tv-serien «Baywatch».

Flere kilder kunne bekrefte at de var en bra match og at de begge var interesserte i hverandre til flere utenlandske medier, men duoen selv røpet ingenting.

Jonas og Chopra skapte riktignok overskrifter allerede i fjor, da de dukket opp sammen på MET-gallaen. Da Chopra gjestet studioet til talkshowvert Jimmy Kimmel (50) like etterpå, skal hun ha rødmet på spørsmål om deres relasjon.

DUKKET OPP SAMMEN: Det nyforlovede paret viste seg sammen før de ble et par, på den prestisjetunge Met-gallaen i fjor. Foto: NTB Scanpix
DUKKET OPP SAMMEN: Det nyforlovede paret viste seg sammen før de ble et par, på den prestisjetunge Met-gallaen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi skulle sitte ved samme bord, og vi kjente hverandre fra før, så han spurte om vi skulle dra dit sammen. Det endte opp med å funke bra, svarte hun den gang, ifølge E! News.

Spekulasjonsbonanza

Kilder nær paret satte fart på påstander om mulig forlovelse da de to ble observert mens de angivelig valgte ut ringer på eksklusive Tiffany & Co. i New York nylig.

Ifølge People gikk Jonas ned på kne i juli, da Priyanka feiret 36-årsdagen sin i London. Dette har riktignok paret til gode å si noe om.

Forlovelsesnyheten kommer få dager etter at parets venninne, Raveena Tandon (43), visstnok avslørte Chopras forlovelsesring på sosiale medier.

Det var på Instagram at Tandon delte en rekke bilder sammen med Priyanka, der en stor diamant på ringfingeren er godt synlig.

Peecee and I getting our pouts in order ! 😂 #potraitlighting💡 #shotoniphonex

Et innlegg delt av Raveena Tandon (@officialraveenatandon)

Bildene ble naturlig nok raskt plukket opp av fansen. I kommentarfeltet har det de siste dagene rent inn gratulasjoner inn til Chopra og Jonas, der en bruker blant annet skrev:

- Så de skal virkelig gifte seg?

Kryptisk melding

Det var i midten av juli, da regissøren for den indiske filmen «Bharat» kunne meddele at Chopra ikke lenger var en del av hans filmprosjekt, at forlovelsesspekulasjonene først begynte å svirre.

Det gjorde han i en noe kryptisk tweet, som hintet til at noe helt spesielt hadde skjedd mellom Chopra og Jonas.

«Priyanka er ikke lenger en del av filmen, og grunnen er veldig spesiell. Hun fortalte oss det i «the Nick of time» (akkurat i tide), og vi er svært glade på hennes vegne. Team Bharat ønsker Priyanka mye kjærlighet og lykke for livet», skrev han i tweeten.

Med det var det mange som bet seg merke i at regissøren ganske så åpenlyst hintet til at grunnen til at skuespilleren har trukket seg fra filmen har noe med Nick å gjøre.

Nick Jonas var tidligere kjæreste med «Miss Universe»-vinneren Olivia Culpo (26), og er også blitt koblet til Hollywood-skuespiller Kate Hudson (39).

TRAGEDIE: Et stort eukalyptus-tre falt over et bryllup som ble feiret i en park i California. Minst en kvinne ble drept, flere skadd og en fire år gammel jente er sendt på sykehus med livstruende hodeskader. Foto: Keith Durflinger / Ap / Scanpix Video: On Scene TV via CNN Vis mer
Hele Norges coronakart