Fredric Aasbø:

Endelig gift

To år etter at paret skulle gifte seg, er de endelig mann og kone.

GIFT MANN: Drifteren Fredric Aasbø kunne denne uken endelig gifte seg med amerikanske Hunter Taylor. Foto: Terje Bendiksby / NTB
GIFT MANN: Drifteren Fredric Aasbø kunne denne uken endelig gifte seg med amerikanske Hunter Taylor. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motorsportstjernen Fredric Aasbø (36) har med årene skapt seg et stort navn både i inn- og utland. Han er nemlig tidenes mestvinnende i drifting, og ble senest verdensmester i 2021.

I 2020 var det duket for et spennende år for 36-åringen, som endelig skulle få gifte seg med sin amerikanske kjæreste, Hunter Taylor.

- Vi skal gifte oss på Koster (svensk øygruppe sør for Fredrikstad, journ.anm.). Da blir det et «destination wedding» også for de norske gjestene. Det blir fint å vise den norske skjærgården for gjestene fra utlandet (...), uttalte han til Dagbladet i januar 2020.

Helt slik ble det derimot ikke, etter at coronapandemien traff verden. Nå kan han imidlertid avsløre at han endelig har fått sin Hunter.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

- Utrolig herlig dag

Denne uka var det nemlig duket for bryllupsfeiring - to år etter at paret i utgangspunktet skulle bli mann og kone.

Taylor er opprinnelig fra San Diego i California.

- Det var altså en helt utrolig herlig dag, sier han til Dagbladet om den store dagen, og fortsetter:

- Hillbilly-bryllup på gården til kompisen vår Martin, med 750 høner, ti skotske høylandsfe og gode venner og familie fra USA, Australia og Dominikanske Republikk, som fikk se hvordan vi gjør det i Norge.

Giftet seg i skjul

36-åringen kan videre avsløre at selv om det ikke ble noe bryllup i 2020, slik paret hadde planlagt, tok det ikke lange tida før de ble rette ektepar - riktignok på papiret.

- Vi giftet oss egentlig i skjul, på papiret, på Sjømannskirken i Los Angeles, da jeg satt fast i USA i starten av coronapandemien. Men vi ville gjerne gjør det på ordentlig vis. Og nå klaffet alt!

PARIS: Podkaster og moteikon Vanessa Rudjord (46) og Oslo-gutten Jonas Forsang (41) gifter seg i Paris - Stordalen-familien er på gjestelisten Vis mer

Paret hadde dermed en romantisk vielse på stranda i Nevlunghavn i Larvik. Bryllupsfeiringen hadde også naturligvis innslag av bil.

JUST MARRIED: Fredric og Hunter driftet rundt i denne brudebilen. Foto: Skjermdump Instagram
JUST MARRIED: Fredric og Hunter driftet rundt i denne brudebilen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Og med masse veteranbiler som fraktet gjestene, og etter min mening den feteste brudebilen vi kunne hatt - som vi selvfølgelig driftet med på jordet med min kjære kone i baksetet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer