Prins Albert og fyrstinne Charlene:

Endelig gjenforent

Fyrsteparet har tilbrakt mange uker fra hverandre den siste tida.

SAMMEN IGJEN: Fyrstinne Charlene har som kjent vært borte fra familien i mange måneder. Nå er de endelig gjenforent igjen. Foto: Skjermdump fra Instagram
SAMMEN IGJEN: Fyrstinne Charlene har som kjent vært borte fra familien i mange måneder. Nå er de endelig gjenforent igjen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste fire månedene har fyrstinne Charlene (43) av Monaco vært borte fra ektemannen prins Albert (63) og parets to tvillinger, Gabriella og Jacques (6).

Tidligere har det blitt kjent at hun har vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika grunnet en infeksjon i øre, nese, hals-regionen som har forhindret henne i å reise hjem til familien.

Fyrstinnen har vært ærlig om at det har vært en utfordrende tid, men nå kan de endelig glede seg over å være sammen igjen. Det bekrefter Charlene selv på Instagram med flere bilder av seg selv og familien.

«Jeg er så glad over å ha familien min sammen med meg», skriver hun til bildene.

Det er imidlertid ikke kjent om fyrstinnen har fått reise hjem til familien, eller om de er på besøk hos henne. Det er likevel ingen tvil om at de fire er glade for å se hverandre igjen.

Tvillingmora kan riktignok også avsløre at lille Gabriella har tatt seg en runde med saksa og gitt seg selv en ny frisyre.

«Gabriella bestemte seg for å gi seg selv en hårklipp. Beklager min Bella, jeg gjorde mitt beste for å fikse det», skriver Charlene spøkefullt under bildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer