Grimes:

- Endelig har jeg fått corona

Tesla-gründerens kjæreste nyter feberdrømmer.

CORONASMITTET: Sangeren og låtskriveren Grimes avslører at hun har fått påvist corona. Her avbildet med kjæresten og Tesla-gründeren Elon Musk i 2018. Foto: Charles Sykes / AP / NTB
CORONASMITTET: Sangeren og låtskriveren Grimes avslører at hun har fått påvist corona. Her avbildet med kjæresten og Tesla-gründeren Elon Musk i 2018. Foto: Charles Sykes / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tesla-gründeren Elon Musks (49) kjæreste, den kanadiske sangeren og låtskriveren Grimes (32), har fått påvist corona. Det melder flere medier, deriblant The Independent.

Selv om trolig de fleste ikke ville ha jublet over å være coronasmittet, virker imidlertid Grimes tilfreds.

«Endelig har jeg fått corona, men underlig nok nyter jeg feberdrømmen fra DayQuil 2021», delte hun på Instagram-story i helga.

I skrivende stund er over 90,4 millioner mennesker smittet av sykdommen, mens 1,94 millioner er døde som følge av coronaviruset i verden.

DayQuil, som Grimes refererer til, er for øvrig et amerikansk hostemiddel og forkjølelsesmedisin. Det er hittil ukjent om Musk og deres sønn X Æ A-Xii, som kom til verden i mai i fjor, også er coronasmittet.

- Ekstremt tvilsomt

I november i fjor røpet Tesla-gründeren at han hadde testet seg fire ganger for corona på en og samme dag.

«Det foregår noe ekstremt tvilsomt. Jeg ble testet fire ganger i dag. To tester kom tilbake negative, to kom tilbake positive. Samme maskin, samme test, samme sykepleier», skrev Musk på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer