Ulrikke Brandstorp:

- Endelig var det vår tur

Ulrikke Brandstorp og kjæresten røper gladnyhet.

SAMBOERE: Ulrikke Brandstorp og kjæresten Oskar Nordberg har kjøpt seg leilighet sammen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
SAMBOERE: Ulrikke Brandstorp og kjæresten Oskar Nordberg har kjøpt seg leilighet sammen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av mai kunne artist og tv-profil Ulrikke Brandstorp (26) avsløre overfor Dagbladet at hun skulle flytte sammen med kjæresten Oskar Nordberg.

Nå, bare noen få måneder seinere, har de tatt forholdet nok et steg videre. På Instagram røper nemlig Brandstorp at hun og kjæresten har kjøpt seg leilighet sammen.

«Herregud, vi har kjøpt leilighet. Dette har vært en drøm så lenge, og endelig var det vår tur. Må klype meg i armen hele tida. Fram med malerkostene», skriver hun til bilder av deres nye hjem.

Blir i Oslo

Overfor Dagbladet forteller 26-åringen at de kjøpte leiligheten nå nylig, og at de allerede har tatt over.

- Det er så utrolig stas, veldig spennende, og føles virkelig som et steg inn i det ordentlige voksenliv, haha! Altså, ikke visste jeg at doseter kunne koste så mye, forteller hun.

Videre forklarer Brandstorp at både hun og kjæresten trives veldig godt i hovedstaden, og at de derfor blir værende i Oslo.

- Mamma og pappa kjøpte seg leilighet i Oslo tidligere i år så de kunne være litt tettere på alt spennende som skjer, så det ville vært litt dumt om jeg plutselig flyttet ut av byen nå, påpeker hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.