Sean Combs:

Endrer navn - igjen

Rapperen overrasker med nok et navnebytte.

FORANDRING FRYDER: Rapperen Sean Combs - også kjent som P. Diddy - har nok en gang skiftet navn. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
FORANDRING FRYDER: Rapperen Sean Combs - også kjent som P. Diddy - har nok en gang skiftet navn. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske rapperen og produsenten Sean Combs (51) har endret navn en rekke ganger opp gjennom. De siste 20 åra har han blant annet gått under navnene Puffy, Puff Daddy, P. Diddy og Diddy.

Den siste tida har han holdt seg til P. Diddy, men nå kommer det fram at 51-åringen har forandret navnet sitt nok en gang.

Allerede i fjor begynte det å versere rykter om at han hadde endret mellomnavnet sitt til «Love», altså kjærlighet på norsk - men det er først nå det blir bekreftet, melder CNN.

Navneendringen ble bekreftet da 51-åringen la ut et bide av bilsertifikatet sitt på Instagram mandag denne uka. Der kommer det fram at rapperens navn nå er Sean Love Combs.

«Se hva jeg fikk i posten i dag. Det er offisielt. Velkommen til kjærlighetstida», skriver rapperen i innlegget som i skrivende stund har fått over 300 000 likerklikk.

Allerede i 2017 fleipet 51-åringen med at han hadde skiftet navn til Love, men kort tid etterpå innrømmet han at det hele bare var løgn, ifølge CNN.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Men denne gangen er navnebyttet altså reelt.

Turbulent

Sean Combs er kjent for å både være rapper, produsent og plateselskapsdirektør. Han grunnla plateselskapet Bad Boy Entertainment allerede i 1993, noe som har gitt ham en solid formue.

Han har også et eget klesmerket som heter «Sean John».

51-åringen var i et turbulent av-og-på-forhold sammen med skuespiller Kim Porter fram til de skilte lag i 2007. Hun ble funnet livløs i sitt eget hjem i november 2018, og ble bare 47 år gammel.

I januar året etter ble det kjent at hun døde som følge av en lungebetennelse som spredde seg til alle kamrene i lungene hennes.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «The tonight show with Jimmy Fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Hun og Combs møttes for første gang i 1994, og fikk tre barn i løpet av forholdet.

Tvillingjentene D'Lila Star og Jessie James (14) kom til verden i 2006, mens sønnen Christian Casey (23) meldte sin ankomst allerede i 1998. I tillegg har Porter sønnen Quincy (29) fra et tidligere forhold. Diddy har også to andre barn, sønnen Justin (27) og dattera Chance (15).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer