«Paradise Hotel»:

Endrer rutinene etter skandale-sesong

TV3 får castingslakt.

FINALE: Torsdag kveld er det duket for finale i årets «Paradise Hotel». Foto: TV3/Rune Bendiksen
FINALE: Torsdag kveld er det duket for finale i årets «Paradise Hotel». Foto: TV3/Rune Bendiksen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kveld vises den ellevte finalen av «Paradise Hotel» på TV3, etter det som, tradisjonen tro, har vært en sesong spekket med drama, festing og sex. Denne sesongen har det også vært sterkt gjennomtrekk hva gjelder deltakere som kommer og går på hotellet. Noen får bare være der i få dager, mens andre har klart seg siden starten.

Enkelte av dem har skapt overskrifter på grunn av blant annet sex og drama, som nevnt ovenfor, mens andre har sørget for mer negativ publisitet. Produksjonsselskapet Mastiff har i år latt flere deltakere slippe gjennom castingprosessen, selv om de, etter selskapets egne regler, ikke burde fått lov.

Ikke alle er blitt med helt til sesongens finale, men de fikk likevel nok av tid på skjermen før eventuelle problemer ble oppdaget. I år har seerne blant annet fått sett straffedømte mennesker og en deltaker som løy om alder og navn. Det er flere kritiske til.

Falskt pass

Før vi kommer til den faktiske kritikken, kan det være greit å se på hvem som har sluppet gjennom nåløyet i årets casting av «Paradise Hotel»-deltakere.

Tidlig i sesongen kunne blant annet Nettavisen melde om at en av årets deltakere hadde løyet om både navn og alder i prosessen. Deltakeren var bare 19 år gammel da innspillingen startet. I «Paradise Hotel» serveres det sprit, som er en av grunnene til at produksjonen bestemte at den nedre aldersgrensen skulle være 20 år. Deltakeren var, med andre ord, for ung.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer