Sandra Lyng:

Endret alt: «Har du opplevd overgrep?»

En hendelse tidligere i livet gjorde at Sandra Lyng fikk planlagt keisersnitt. Nå forteller hun hvorfor.

FØDSELSANGST: Sandra Lyng forteller åpenhjertig om hvorfor hun fikk planlagt keisersnitt før fødselen av sønnen Sander. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FØDSELSANGST: Sandra Lyng forteller åpenhjertig om hvorfor hun fikk planlagt keisersnitt før fødselen av sønnen Sander. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For et drøyt år siden ble artist Sandra Lyng (32) og forloveden Lasse Joachim Langerud foreldre for første gang. Paret viste stolt fram lille Sander på Instagram, og det siste året har de delt flere oppdateringer fra familielivet med den lille gutten.

I forkant av fødselen oppdaterte Lyng følgerne sine om graviditeten i podkasten «Smelt på tjukka», og nå etter fødsel åpner hun også opp om hvordan livet som småbarnsmor er.

Tirsdag denne uka slapp hun første episode av «Podepodden», en podkast hvor hun blant annet snakker om fødselsopplevelsen sin.

I første episode er det ingen ringere enn forloveden Langerud som er gjest, og artisten forteller om hvorfor de fikk innvilget planlagt keisersnitt i forkant av fødselen. Det var ikke helt slik hun hadde sett for seg fødselen.

Sandra Lyng forteller at hun i uke 35 var innstilt på å føde, og at hun hadde gjort flere forberedelser som tilsa at hun skulle føde naturlig - noe hun også hadde gledet seg til. Under et besøk hos fødselslegen blir dette imdilertid brått endret. Legen spør:

- «Har du opplevd overgrep?».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer