Henriette Steenstrup:

Endring i «Pørni»: - Var redd

Avslører den egentlige grunnen bak endringen.

NY SESONG: Henriette Steenstrup er i mål med sin tredje «Pørni»-sesong og de første episodene er sluppet på Viaplay. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NY SESONG: Henriette Steenstrup er i mål med sin tredje «Pørni»-sesong og de første episodene er sluppet på Viaplay. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

TV-serien «Pørni» ble en braksuksess nærmest over natta etter at den første sesongen dukket opp i mai 2021.

Den tredje sesongen er allerede klar, og de første episodene er nå sluppet på strømmetjenesten Viaplay.

Spoileradvarsel! Denne saken inneholder avsløringer fra sesong tre av «Pørni».

Det er tid for jul i «Pørni»-universet, noe som naturligvis byr på en rekke utfordringer, følelser og komiske situasjoner.

- Det måtte jeg løse

I et intervju med svenske Expressen forteller serieskaper Henriette Steenstrup (48) at en av utfordringene hun sto overfor da hun skapte den nye sesongen, var å passe på at hun ikke gjentar seg.

EN KLASSIKER: Henriette Steenstrup har gjort mye rart på TV, men neppe om noe slår dette. Reporter: Thea Hope. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

- Men så må det være et univers man kjenner igjen også, for man har jo blitt glad i karakterene, sier hun i intervjuet.

Samtidig kommer Steenstrup med en avsløring om en av endringene hun måtte gjøre.

- Det jeg faktisk var litt redd for, det var at vi filmet i et hus i de to første sesongene. Som jo nesten er en karakter i serien. Det er så fint der, det er så varmt, du har så lyst til å være i det huset, forteller Steenstrup og legger til:

- På ekte så var det sånn at de som eier det huset de var litt lei av oss. Så Pørni må rett og slett flytte. Så det måtte jeg løse, men jeg føler at jeg har løst det litt bra.

ROMANSE: Iselin Guttormsen og Catalin Andrei Mihu fant tonen på «Skal vi danse», noe som har resultert i mye rykter. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Celina Morken. Vis mer

Steenstrup fikk skrevet inn i serien at hovedkarakterens far mener de trenger større avstand, og dermed blir det flytting til hvert sitt sted.

- Prestasjonsangst

Det er ingen tvil om at det har vært knyttet stor spenning til den tredje sesongen. Da Dagbladet møtte Steenstrup under seriens pressetreff la hun ikke skjul på at det er en god dose med nerver forbundet med det å slippe enda en sesong.

- Prestasjonsangst, ja, lo hun høyt overfor Dagbladet den gangen.

- At folk gleder seg er selvfølgelig veldig hyggelig, men fallhøyden blir større. Jeg kan få litt høyt blodtrykk av det, jeg vil jo ikke skuffe folk. Det er det som er drivkraften min, la hun til.

I disse dager er folk i gang med å sluke sesong tre, og flere kan nok allerede ha lurt på om serien skal fortsette også etter denne runden.

I intervjuet med Expressen sier 48-åringen på kryptisk vis at «Pørni» kan være over etter den aktuelle julesesongen, men at hun har det i seg å fortsette og at det ikke nødvendigvis er slutt for suksesserien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer