Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Endringen som gir vann på mølla til bryllupsryktet «alle» snakker om

Instagram-konto kan gi svar.

GIFTET SEG I SKJUL: Det har lenge blitt spekulert i om Justin og Hailey har giftet seg i skjul. Nå kan det se ut til at det er sannhet i ryktene. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG I SKJUL: Det har lenge blitt spekulert i om Justin og Hailey har giftet seg i skjul. Nå kan det se ut til at det er sannhet i ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli overrasket Justin Bieber (24) og kjæresten Hailey Baldwin (21) en hel verden, da det ble kjent at de hadde forlovet seg - kort tid etter at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Siden den gang har det til stadighet svirret rykter om at stjerneduoen har giftet seg i all hemmelighet, noe ingen av dem har bekreftet.

Den 21 år gamle modellen har nemlig endret etternavnet sitt til Bieber på Instagram. Nettstedet Mirror er blant dem som tolker dette som en bekreftelse på at et hemmelig bryllup har funnet sted.

Nettstedet påpeker også at «Baby»-sangeren nylig refererte til kjæresten som «kona si», i en kommentar til et bilde hun la ut på bildedelingstjenesten.

Han skal også ha skrevet «kona mi er fantastisk» i en annen kommentar.

Ifølge People fant bryllupet sted allerede i september.

Sjokk-forlovelse

Det var i juli at Bieber gikk ned på kne og fridde til 21-åringen. Frieriet skjedde på en restaurant på Bahamas, med en rekke vitner til stede.

To kvinner som spiste på restauranten kunne til TMZ fortelle at sangerens sikkerhetsteam ba alle på restauranten om å legge vekk telefonene sine, fordi noe spesielt var i ferd med å skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer