GIFTET SEG I SKJUL: Det har lenge blitt spekulert i om Justin og Hailey har giftet seg i skjul. Nå kan det se ut til at det er sannhet i ryktene. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG I SKJUL: Det har lenge blitt spekulert i om Justin og Hailey har giftet seg i skjul. Nå kan det se ut til at det er sannhet i ryktene. Foto: NTB ScanpixVis mer

Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Endringen som gir vann på mølla til bryllupsryktet «alle» snakker om

Instagram-konto kan gi svar.

I midten av juli overrasket Justin Bieber (24) og kjæresten Hailey Baldwin (21) en hel verden, da det ble kjent at de hadde forlovet seg - kort tid etter at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Siden den gang har det til stadighet svirret rykter om at stjerneduoen har giftet seg i all hemmelighet, noe ingen av dem har bekreftet.

Den 21 år gamle modellen har nemlig endret etternavnet sitt til Bieber på Instagram. Nettstedet Mirror er blant dem som tolker dette som en bekreftelse på at et hemmelig bryllup har funnet sted.

BYTTET NAVN: Hailey heter ikke lenger Baldwin til etternavn. Foto: Skjermdump / Instagram
BYTTET NAVN: Hailey heter ikke lenger Baldwin til etternavn. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Nettstedet påpeker også at «Baby»-sangeren nylig refererte til kjæresten som «kona si», i en kommentar til et bilde hun la ut på bildedelingstjenesten.

Han skal også ha skrevet «kona mi er fantastisk» i en annen kommentar.

Ifølge People fant bryllupet sted allerede i september.

Sjokk-forlovelse

Det var i juli at Bieber gikk ned på kne og fridde til 21-åringen. Frieriet skjedde på en restaurant på Bahamas, med en rekke vitner til stede.

To kvinner som spiste på restauranten kunne til TMZ fortelle at sangerens sikkerhetsteam ba alle på restauranten om å legge vekk telefonene sine, fordi noe spesielt var i ferd med å skje.

Så fridde han til kjæresten, foran alle gjestene på restauranten.

Nyheten ble spredt som ild i tørt gress, og et par dager seinere så Bieber seg nødt til å bekrefte frieriet. Det gjorde han i en lengre tekst på Instagram.

«Jeg hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skrev han.

Sangstjernen kunne røpe at han fridde til sin kjære lørdag 7. juli, og påpekte at tallet sju står for åndelig perfeksjon.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, fordi jeg føler at alt har falt på plass nå», skrev han videre.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

- Eventyrlig sommer

Duoen har holdt en relativt lav profil siden forlovelsen ble kjent, og det var først i september, to måneder etter forlovelsen, at Baldwin åpnet opp om den gledelige nyheten.

Det gjorde hun i et intervju med nettmagasinet Coveteur. Intervjuet handlet hovedsakelig om modellens skjønnhetsrutiner, men det ble også plass til litt forlovelses-prat.

På spørsmål om hva som var det mest eventyrlige hun hadde opplevd den siste tiden, svarte hun nemlig følgende:

- Hele sommeren har vært eventyrlig. Jeg har reist rundt omkring. For meg handler det å være eventyrlysten om å være spontan, noe jeg normalt sett ikke er komfortabel med, men jeg har vært det de siste månedene. Vel, jeg ble forlovet! Jeg tror det antakeligvis er det største HERREGUD-øyeblikket i år, eller i hele livet mitt. Det toppet alt.