Ulrikke Falch:

Endte på legevakta etter angstanfall

Ulrikke Falch er endelig klar for å vise frem sin nye tv-serie, etter et tungt år.

TV-AKTUELL: Mandag blir Ulrikke Falchs nye serie tilgjengelig for seerne. Det gleder hun seg til. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TV-AKTUELL: Mandag blir Ulrikke Falchs nye serie tilgjengelig for seerne. Det gleder hun seg til. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag er det premiere på den tidligere «SKAM»-stjerna Ulrikke Falchs (23) nye tv-serie, «F-ordet» - der hun forsøker å overbevise en hel videregående skole om at de er feminister. Serien vises på NRK.

Nyheten om Falchs tv-prosjekt kom i juni 2018, og i februar i år ble det kjent at NRK-serien var utsatt på ubestemt tid.

Da Dagbladet møtte 23-åringen på Høyer-festen fredag, kunne hun fortelle at hun gleder seg til å endelig få dele arbeidet sitt med tv-seerne. Hun kunne også fortelle hvorfor serien ble utsatt:

- Det er flere grunner til det. Både fordi det ikke passet med publiseringsplanen til NRK, og også fordi jeg har hatt et tungt år. Så jeg er veldig, veldig glad for at jeg har hatt tid til å få det hele på avstand og begynne å bli stolt i stedet for å ha det så veldig nært, fortalte Falch til Dagbladet.

I et større intervju med avisa VG, utdyper 23-åringen - som fikk sitt store gjennombrudd i NRK-serien «SKAM» - hva denne tunge tiden handlet om.

Angstanfall

Det er mye som har foregått i Falchs liv det siste året. Like etter sommerferien i fjor, ble det kjent at hun og den tidligere «Ex on the Beach»-deltakeren Henrik Elvejord Borg (24) hadde blitt kjærester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer