Lasse Matberg:

- Endte på verst tenkelige vis

«Farmen kjendis»-semifinalisten ble brutalt skadet og havnet på sykehus. Selv klarer han nesten ikke sette ord på de tolv elleville ukene som forandret livet hans.

SKADD: Farmen-aktuelle Lasse Matberg har tidligere vunnet italienske «Skal vi danse». Under et finalenummer gikk det galt, da han fikk albuen ut av ledd og røk av en muskel i armen. Vis mer
Publisert

Søndag kveld blir det klart om det er Terje Sporsem (44), Sølje Bergman (45) eller Lasse Matberg (35) som går helt til topps i «Farmen kjendis». Først skal deltakerne gjennom en semifinale, der det blir klart hvilke to som får delta i den avgjørende kunnskapskonkurransen.

10 000 nye følgere hver måned

For mange var Lasse Matberg et forholdsvis ubeskrevet blad før nettopp «Farmen kjendis». Men når sant skal sies: 35-åringen har per nå vanvittige 684 000 følgere på Instagram, og har vunnet «Skal vi danse» i Italia.

Som om ikke det er nok, blir han i den britiske tabloidavisen Daily Mail omtalt som «Den kjekke, norske vikingen», og for under to år siden måtte han flytte på bakgrunn av press fra paparazzier.

Men la oss skru tiden tilbake til da eventyret startet i 2013 - for drøye åtte år siden.

- Det var da jeg opprettet kontoen min på Instagram. Det startet med at jeg begynte å legge ut bilder av meg selv med skjegg og langt hår. Det var på en måte blitt en trend, forteller Matberg til Dagbladet.

På den tida opererte Instagram med en helt annen algoritme enn nå. Fikk man et visst antall «likerklikk» havnet man på en side som het «popular pages», og det var der Matberg til slutt havnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer