Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Englene kaller på mamma

Dødssyk britisk realitykjendis til sønnene.

TAR FARVEL MED SØNNENE: I helgen fortalte Jade Goody sønnene at hun kom til å dø. Her på et bilde fra 2007. Foto: Scanpix.
TAR FARVEL MED SØNNENE: I helgen fortalte Jade Goody sønnene at hun kom til å dø. Her på et bilde fra 2007. Foto: Scanpix. Vis mer

||| (Dagbladet.no): Den dødssyke realitykjendisen Jade Goody (27) feiret i går morsdagen med sønnene Bobby (5) og Freddie, skriver en rekke britiske medier, deriblant ITN og The Telegraph.

Den britiske morsdagen feires egentlig 22. mars, men Goody tok ikke sjansen på at hun ville leve så lenge.

- Mamma drar snart til himmelen. Jeg kommer til å være en stjerne på himmelen, så når dere titter opp, så vil dere se meg og vite at jeg alltid er der og passer på dere, sa Goody til sønnene ifølge talsmann Max Clifford.

Han forteller at da fireåringen Freddie lurte på hvorfor moren hans var så trøtt, så svarte Goody «fordi englene kaller på mamma».

BB-kjendis
Jade Goody er tannlegeassistenten som ble britisk tv-kjendis etter å ha deltatt i Big Brother 2002. Internasjonal kjendis ble hun først da hun ble anklaget for rasisme i celebrity Big Brother i 2007.

I fjor offentliggjorde hun at hun hadde livmorhalskreft. I februar ble det klart at kreften hadde spredd seg og at hun ikke kom til å overleve.

Britisk presse har de siste ukene fulgt kampen hennes mot kreften, og Goody har tjent millioner på å selge eneretten til bilder - bare bryllupet med den voldsdømte kjæresten Jack Tweed ga henne 7 millioner kroner. Pengene skal brukes til å sikre økonomien til sønnene.

Flere tester seg
Ifølge BBC har oppmerksomheten rundt Goodys sykdom ført til at stadig flere britiske kvinner tester seg for livmorhalskreft.

- Hvis jeg har reddet ett liv, så dør jeg ikke forgjeves, skal Goody ha sagt til en venn ifølge The People.

ANKLAGET FOR Å VÆRE RASIST: Jade Goody var en av Big Brother-deltagerne som kom med nedsettende bemerkninger til Shipa Shetty (t.h.). De ble senere forlikte da Goody deltok i indiske Big Brother. Foto: Scanpix
ANKLAGET FOR Å VÆRE RASIST: Jade Goody var en av Big Brother-deltagerne som kom med nedsettende bemerkninger til Shipa Shetty (t.h.). De ble senere forlikte da Goody deltok i indiske Big Brother. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media