Golden Globe

Enka takket for avdød prisvinner

I natt vant avdøde Chadwick Boseman Golden Globe-prisen for beste mannlige skuespiller i en dramafilm. Enka Taylor Simone Ledward takket tårevåt på vegne av ektemannen.

VANT: I natt vant avdøde Chadwick Boseman Golden Globe-prisen for beste mannlige skuespiller. Se enka Taylor Simone Ledwards tårevåte takketale. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): De aller fleste stjernene holdt seg hjemme da årets Golden Globe-utdeling gikk av stabelen. Vertene, Tina Fey og Amy Poehler, befant seg i hvert sitt teater i henholdsvis New York og Los Angeles.

Ledward tok imot prisen for ektefellen som døde av kreft i fjor bare 43 år gammel. Likevel vant han prisen for sin rolle i filmen «Ma Rainey's Black Bottom», som var den siste han spilte før han døde.

- Han ville ha takket gud. Han ville takket foreldrene sine, sa Ledward med øynene fulle av tårer da hun tok i mot prisen og fortsatte:

- Han ville ha sagt noe vakkert, noe inspirerende, noe som kunne ha forsterket den lille stemmen inne i oss alle, som som forteller oss at vi kan, som forteller oss at vi må fortsette, som kaller oss tilbake til det det er meningen at vi skal gjøre i dette øyeblikket i historien, sier Ledward.

På grunn av pandemien ble det en svært annerledes prisutdeling. «Borat Subsequent Moviefilm» vant for beste komedie, og hovedpersonen, Sacha Baron Cohen vant en pris. I tillegg hadde både «The Crown» og «The Queen's Gambit » en svært god kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer