Golden Globe:

Enkelte trosset oppfordringen om helsvarte antrekk under Golden Globe. Dette er grunnen

Krass kritikk for å bryte den svarte fargekoden har fått stjernene til å forklare sitt kjolevalg.

TROSSET HELSVART ANTREKK: Skuespiller Barbara Meier, presidenten for Hollywood Foreign Press, Meher Tatna, samt skuespiller Blanca Blanco fikk både spørsmål og kritikk rundt sine kjolevalg. Derfor har de forsvart sine valg. Foto: NTB Scanpix.
TROSSET HELSVART ANTREKK: Skuespiller Barbara Meier, presidenten for Hollywood Foreign Press, Meher Tatna, samt skuespiller Blanca Blanco fikk både spørsmål og kritikk rundt sine kjolevalg. Derfor har de forsvart sine valg. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den stjernespekkede Golden Globe- utdelingen gikk av stabelen for 75. gang i fasjonable Beverly Hills i Los Angeles natt til mandag.

Alt var likevel ikke som det pleide da Hollywood skulle kåre sine beste film og tv-produksjoner dette året. 2017s mye omtalte #metoo-kampanje med anklager om seksuell trakassering, overgrep og voldtekter har rystet Hollywood og skapt verdensomspennende overskrifter.

Kampanjen «Time's Up», en kampanje som kom i kjølvannet av #metoo-bølgen, sørget i år for at den ellers så fargerike røde løperen i stor grad var preget av helsvarte antrekk. Men ikke alle hadde tatt oppfordringen i kampanjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer