Enok Groven for Apple sin Iphone X:

Enok landet modelljobb for Apple: - Ekstremt hemmelighold

- Jeg måtte klippe skjegget mitt for første gang på sju år.

HEMMELIG: Enok Groven kom til finalen i den første sesongen av NRK-serien «Anno». Siden da har han jobbet som modell for flere ulike merker, blant andre Apple. Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2015 ble Norge for første gang introdusert for realitykonseptet «Anno» på NRK. Der fikk vi også møte deltaker Enok Groven (34), som tapte finalen mot Emilie Enger Mehl.

Mens de fleste av deltakerne har returnert til sine vanlige liv utenfor offentligheten, har bergenseren Groven solt seg godt i rampelyset. Han er kanskje ikke kjent for nordmenn flest, men i motebransjen har hans modellferdigheter tatt ham verden rundt. Hans lange hår og vikingskjegg har noe av hederen for akkurat det.

Han har jobbet i Paris, Milano, New York og London, har vært i utallige magasiner og har nå landet karriens største jobb - som modell for milliardselskapet Apple.

- Jeg har tatt mange sjanser, og endte til slutt opp med å jobbe for Apple. Det er det største jeg noensinne har gjort, forteller han.

Ekstremt hemmelighold

34-åringen kan nesten ikke røpe noe om oppdraget, men resultatet ble publisert i forbindelse med lanseringen av den etterlengtede Iphone X i fjor. Videoen er sett av mange millioner på Facebook og Youtube, og ble i tillegg sendt på TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer