Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Enormt med sympati

Skuespilleren gikk ut mot hertugparet. Nå snur han.

I HARDT VÆR: Prins Harry og hertuginne Meghan har skapt flere overskrifter i det siste. Foto: Splash News / NTB
I HARDT VÆR: Prins Harry og hertuginne Meghan har skapt flere overskrifter i det siste. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er mange som har ytret sine tanker om prins Harry (38) og hans kone, hertuginne Meghan (41) den siste tida. Blant dem er skuespiller Brian Cox (76).

For kort tid siden uttalte Cox i et intervju hos Haute Living New York at hertuginnen «visste hva hun gikk til» da hun giftet seg med den britiske prinsen.

- Du kan ikke gå inn i et system hvor noen allerede er opplært til å oppføre seg på en gitt måte og så forvente at de kutter det ut, sa han da.

Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha kontaktet sine advokater etter å ha sett den nyeste episoden av den animerte komiserien South Park. Vis mer

I samme intervju sa 76-åringen at han «skulle likt å ha sett» at britene tok avstand fra monarkiet.

Nå har derimot Cox snudd, om mener at uttalelsene hans ble tatt ut av kontekst.

SYMPATISK: Brian Cox mener uttalelsene hans om kongehuset ble feil framstilt. Foto: Andrew H. Walker/Shutterstock/NTB
SYMPATISK: Brian Cox mener uttalelsene hans om kongehuset ble feil framstilt. Foto: Andrew H. Walker/Shutterstock/NTB Vis mer

Det forteller han i et intervju hos Radio Times.

- Jeg er litt sint, fordi hele greia har blitt tatt ut av kontekst. Jeg har egentlig enormt med sympati for dem.

«Succession»-stjerna legger heller ikke skjul på at han mener prins Harry og hertuginne Meghan er et produkt av kongehuset, som han omtaler som «institusjonen».

- Det er en vanskelig situasjon Meghan kommer fra, og det er forståelig at hun ser noe appellerende - det ser ut som et eventyr. Men det var et eventyr som gikk skikkelig galt.

- Jeg mener at de er ofre, legger han til.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om den påståtte slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Hertugparet har i lang tid blitt både hyllet og kritisert, etter at de trakk seg fra sine kongelige plikter og flyttet til USA.

Det ble kastet bensin på bålet da paret kom ut med dokumentarserien «Harry og Meghan» for noen måneder siden, som prinsen seinere fulgte opp med selvbiografien «Spare», hvor han delte svært utleverende om familien sin og seg selv.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer