«Friends»-gjenforening:

Episoden ikke planlagt på norske tv-skjermer

Fansen kunne juble da det ble klart at «Friends»-skuespillerne samles på skjermen igjen. Det er imidlertid ikke snakk om en ny episode med de kjære karakterene.

SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter opp på skjermen samlet. Foto: NTB scanpix
SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter opp på skjermen samlet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Siden seriefinalen i 2004 har fans verden over lengtet etter at gjengen i kultserien skal gjeninnta sine roller. De siste månedene har det vært mange spekulasjoner rundt at det nettopp blir tilfelle.

Forrige uke ble jubelen sluppet løs da det tilsynelatende skulle bli en realitet. Da ble det nemlig bekreftet at Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer dukker opp sammen på HBO Max i mai.

Warner Media har kalt det en spesialutgave man kan kalle «den der alle kom sammen igjen». Det de færreste imidlertid fikk med seg er at spesialen ikke er manusbasert.

Historien fortsetter ikke

Flere medier, deriblant The Independent, skriver at de seks skuespillerne skal samles på det opprinnelige innspillingssettet til serien, men at man ikke får se dem tilbake i sine elskede roller.

Skuespillerne skal i stedet mimre tilbake til tida da serien ble spilt inn.

På Twitter er de fleste i ekstase, men et fåtall har plukket opp at det ikke er en fortsettelse av historien til vennegjengen.

- Det blir spennende i mai når store deler av de nye HBO Max-abonnentene blir rasende når de skjønner at «Friends»-gjenforeningen er en direkte, ikke-manusbasert diskusjon om programmet, og ikke en faktisk ny episode av showet, skriver én.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer