Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Victoria Beckham:

Er berømt for sitt mutte uttrykk. Nå tar Victoria bladet fra munnen

Firebarnsmora gjør narr av seg selv og sin alvorlige framtoning.

UKOMFORTABEL: Superstjerna Victoria Beckham blir fotografert til stadighet, men er egentlig ikke komfortabel i rampelyset - som her på filmfestivalen i Cannes i 2016. I et nytt intervju gjør hun narr av sitt mutte ansiktsuttrykk. Foto: AP Photo/Joel Ryan/ NTB scanpix
UKOMFORTABEL: Superstjerna Victoria Beckham blir fotografert til stadighet, men er egentlig ikke komfortabel i rampelyset - som her på filmfestivalen i Cannes i 2016. I et nytt intervju gjør hun narr av sitt mutte ansiktsuttrykk. Foto: AP Photo/Joel Ryan/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siden 1999 har Victoria (43) og David Beckham (42) vært et av verdens mest berømte ektepar.

Den britiske stjerneduoen, som har sønnene Brooklyn (18), Romeo (14), Cruz (12) og dattera Harper (5) sammen, framstår som et av de stødigste og lykkeligste parene i Hollywood - der langt ifra alle ekteskap varer livet ut.

Til tross for massiv medieoppmerksomhet, utroskapsrykter og at de begge har vært travelt opptatt med suksessrike karrierer, ofte på ulike kontinenter over lang tid, så har Victoria og David holdt sammen i 20 år.

Og 4. juli, om en knapp måned, feirer de 18 år som mann og kone.

Nå avslører klesdesigneren og den tidligere «Spice Girl»-stjerna noe av hva som er hemmeligheten bak deres lykkelige ekteskap.

- David og jeg har det veldig gøy sammen, deler hun med nederlandske Vogue, ifølge Contactmusic.com.

Gjør narr av seg selv

I magasinintervjuet sørger hun også for å spøke litt på sin egen bekostning.

- Barna mine ville ikke ha vært så lykkelige som de er, og jeg hadde absolutt ikke vært gift lenger, hvis jeg var så miserabel som jeg ser ut på noen av disse paparazzi-bildene, sier Beckham.

Firebarnsmora sikter selvfølgelig til hvordan fans og presse til stadighet kommenterer at hun så å si aldri smiler på bilder.

Grunnen til det fraværende smilet er for øvrig den at hun føler seg usikker i rampelyset.

- Jeg vet ikke om det er fordi jeg har blitt tatt bilde av i så mange år og all kritikken jeg har fått, men jeg føler meg bare eksponert, sårbar og ukomfortabel. Jeg klarer ikke være meg selv, avslørte hun til Sunday Times’ Style i fjor, ifølge britiske ELLE.

- Jeg gleder meg alltid til kameraene er slått av og jeg kan ta en drink sammen med vennene mine, slå ut håret og ikke tenke på om leppestiften sitter som den skal. Da slapper man av, forklarte hun videre.

Victoria Beckham er for øvrig ikke alene om å ha lite til overs for røde løpere.

«Trainwreck»-stjerna Amy Schumer (36) har tidligere avslørt at hun hatet å delta på den celebre MET-gallaen i New York, og popstjerna Miley Cyrus (24) sammenliknet det å gå på rød løper med en komisk sketsj i et intervju med ELLE i 2016.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: David og Victoria Beckham har vært sammen i 20 år, men dukker sjelden opp på rød løper sammen. Her er de under British Fashion Awards 2015. Foto: NTB scanpix
STØDIG PAR: David og Victoria Beckham har vært sammen i 20 år, men dukker sjelden opp på rød løper sammen. Her er de under British Fashion Awards 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fornyet ekteskapsløftene i hemmelighet

Det var i 1997 David og Victoria Beckham møtte hverandre for første gang, i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På den tida var hun fortsatt med i Spice Girls - og «Posh Spice» falt for den kjekke Manchester United-spilleren.

Duoen fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier, og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland.

SYNGER: Victoria Beckham har røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNNVis mer Vis mer

I januar i år avslørte den tidligere fotballstjerna at han og kona, som ofte deler søte hyllester til hverandre på sosiale medier, hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

- Vi har fornyet ekteskapsløftene våre etter at vi giftet oss første gang. Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs.

I samme intervju kom også han inn på noe av hemmeligheten bak det langvarige ekteskapet mellom ham og Victoria Beckham.

- Vi ble oppdratt med de riktige verdiene. Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider.

- Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke. Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn, delte han med lytterne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!