Marte Bratberg:

- Er jo litt flau

Gikk ikke helt etter planen for programlederen.

FLAU: Marte Bratberg forteller om en flau hendelse da hun skulle selge leiligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLAU: Marte Bratberg forteller om en flau hendelse da hun skulle selge leiligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For en drøy måned siden kunne Dagbladet melde at programleder Marte Bratberg (33) skulle selge leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo. Nyheten kom etter å ha bodd der bare litt over ett år, hvor de samtidig pusset opp hele leiligheten.

«Vi skal selge leiligheten. Vi leter nå etter et nytt spennende prosjekt», skrev hun på Instagram Story den gang.

Nå kan hun røpe at leiligheten er solgt. Selve leilighetssalget førte imidlertid til at hun måtte avbryte en TV-innspilling. Det forteller hun selv i podkasten «Janka og Marte».

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

- Nervøs

Bratberg innleder med at hun nå har solgt leiligheten.

- Det var litt av en opplevelse. Det er typisk oss at ingenting kan gå helt riktig, legger hun til.

24. september var hun gjest hos NRKs «Kåss til kvelds», og samme dag som programmet hadde opptak var det budrunde på leiligheten. Innspillingen begynte ganske seint på kvelden, og Bratberg og samboeren hadde ikke fått noen bud fram til da.

- Jeg er ikke så kul på det å bli bedt til NRK, jeg har skikkelig ærefrykt og er litt nervøs. Det er litt stas og jeg har allerede nervene litt utenpå, men når vi er ca. halvveis så blir sendingen avbrutt «fordi Marte må ta telefonen».

Marte Bratberg har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelser.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer

Ble flau

33-åringen forklarer at hun hadde gitt telefonen sin til en i produksjonen, og at de visste at hun holdt på å selge leiligheten. Budrunden hadde begynt mens hun satt i studio, og samboeren hadde derfor slått på tråden.

Han kunne fortelle at det første budet begynte på én million kroner under takst, men at det bevegde seg sakte oppover. Bratberg går etter hvert tilbake til studio og innspillingen fortsetter.

- Jeg er jo litt flau. Jeg sitter der og må prøve å fokusere på å være med i samtalene, men jeg har jo en budrunde pågående som faktisk betyr ganske mye for mitt økonomiske liv. Også blir vi avbrutt igjen «fordi Marte må ta telefonen».

RØDMER: Marte Bratberg må snu ryggen til kamera når en viss kjendis dukker opp i livesendingen før Gullruten. Video: Rød Løper Vis mer

Nok en gang blir det pause i TV-innspillingen, og Bratberg får vite at budene har økt ytterligere. Det hele endte med at de fikk solgt leiligheten, til tross for en litt kaotisk budrunde for programlederen sin del.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer