Elle sommerfest og 20-årsjubileum:

- Er man interessert i mote så bør man jo bli invitert

Kjendisene strålte på Elle sitt 20-årsjubileum.

SOMMERFEST: Kjendisene strålte på den rød løpren under Elles sommerfest. Her Signy Fardal, Sigrid Bonde Tusvik og Tone Damli. Foto: John Terje Pedersen
SOMMERFEST: Kjendisene strålte på den rød løpren under Elles sommerfest. Her Signy Fardal, Sigrid Bonde Tusvik og Tone Damli. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kveld var det duket for storslått fest, da det norske motemagasinet Elle feiret sitt 20-årsjubileum på taket av ærverdige Grand Hotel i Oslo sentrum.

Alt som kunne krype og gå av motepersonligheter og kjendiser hadde dukket opp for å feire magasinet, som Signy Fardal er ansvarlig redaktør for.

Kathrine Sørland (37), Maria Mena (31), Cengiz Al (19) og Sigrid Bonde Tusvik (37) er bare noen av stjernene som dukket opp for å ta seg et glass i godt lag fredag kveld.

Alle hadde for anledningen tatt på seg finstasen, hvor sistnevnte dukket opp på den rød løperen uten sin faste makker og kollega Lisa Tønne.

- Hun er ikke invitert. Hun sa til meg: «Er ikke det en fest du og jeg er mye på?» og da svarte jeg: «Nei, jeg tror ikke du har så interesse for mote at du noensinne har vært invitert på Elle-festen», spøker Bonde Tusvik til Dagbladet og legger til:

- Det handler jo om mote. Hvis man er interessert i mote så bør man jo bli invitert. Jeg hadde blitt veldig krenket om en som går i fake Uggs og joggebukse hadde blitt invitert.

Selv strålte en solbrun Bonde Tusvik i sin rosa kjole fra klesmerket Solace London.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.