Justin Bieber og Hailey Baldwin

Er på «alles» lepper etter sjokk­forlovelsen. Dette er historien bak

13 år gamle Hailey Baldwin ante nok ikke hva hun hadde i vente ni år etter at hun møtte sitt store idol.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var nok mange som sperret opp øynene da en av verdens største stjerner, Justin Bieber (24), denne uka bekreftet at han har forlovet seg med modellen Hailey Baldwin (21).

Man trenger nemlig ikke å gå så mange uker tilbake i tid for å se de aller første bildene av duoen i kjærlig omfavnelse, noe som førte til at ungpikehjerter verden over gikk i tusen knas.

Men selv om mange har reagert på at forlovelsen mellom de to stjernene skjedde lynraskt, har Bieber og Baldwin en historie som strekker seg langt tilbake i tid.

Som ung og fersk popstjerneyndling møtte Bieber sin framtidige forlovede allerede som 15-åring. Den 13 år gamle Hailey Baldwin var med sin berømte skuespillerpappa, Stephen Baldwin (52), på morgenshowet «Today» der Bieber skulle opptre, og trioen hadde et kortvarig møte i korridorene til tv-studioet.

Den siste tida har en videosnutt fra duoens første møte sirkulert på nettet. I klippet hilser en sjenert Hailey forsiktig på sitt store idol.

Bieber framstår selvsikker og vender bare et kort blikk mot Baldwin idet han håndhilser på jenta som seinere skulle vise seg å bli hans forlovede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer