«Sister Wives»:

- Er på et skikkelig dårlig sted

Det skal ha oppstått flere sprekker i «Sister Wives»-familien.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste elleve åra har vi fått følge den forholdsvis uvanlige Brown-familien, som gjennom TV-serien «Sister Wives» har vist fansen hvordan det er å leve et polyamorøst liv - på godt og vondt.

Historien om den noe uvanlige familien begynte en aprildag i 1989 da Kody Brown (52) giftet seg med sin første kone Meri Brown (50). I etterkant har han blitt smidd i hymens lenker tre ganger til, og hadde inntil nylig fire koner.

Forrige uke ble det kjent at Kody og hans tredje kone, Christine Brown (49), har valgt å gå hver til sitt etter mer enn 25 år sammen. Det bekreftet duoen i hvert sitt innlegg på Instagram.

- Går i oppløsning

Det har også kommet flere tegn på at avstanden mellom også Kody og Meri blir større. Det er imidlertid først nå, i forbindelse med en ny promo for TLC-serien, at man får et innblikk i hvordan ståa faktisk er i familien for tida.

- Kody er på et skikkelig dårlig sted, sier en av konene i videoen.

Det blir også tårevått i promoen, hvor Robyn Brown (43), som giftet seg inn i familien som 52-åringens fjerde kone, sier følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.