Leah Isadora Behn:

- Er veldig nære hverandre

Det er liten tvil om at søstrene Behn alle har valgt ulike veier i livet.

MIDT-I-MELLOM: Leah Isadora Behn er den mellomste i Behn-søskenflokken. Tor Lindseth / Se og Hør
MIDT-I-MELLOM: Leah Isadora Behn er den mellomste i Behn-søskenflokken. Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under årets Vixen Awards stakk Leah Isadora Behn (17) igjen av med prisen for Årets influenser: Beauty for andre gang. Også i fjor gikk prinsessedatteren til topps innenfor sin kategori.

Årets utdeling ble avholdt i Gamle Logen i Oslo, og Leah hadde tatt med seg søstrene Maud Angelica (19) og Emma Tallulah (14), samt mor prinsesse Märtha Louise (51), for å overvære kjendisfesten.

FEIRER: Leah Isadora Behn feiret prisen med søstrene og moren under Vixen-utdelingen. Foto: Se og Hør
FEIRER: Leah Isadora Behn feiret prisen med søstrene og moren under Vixen-utdelingen. Foto: Se og Hør Vis mer

På den røde løperen troppet 17-åringen imidlertid opp alene, men hun delte likevel åpenhjertig om forholdet mellom seg og sine søstre.

«VIXEN»: Leah Behn på den røde løperen. Video: Luna Lea. Reporter: Jenny Aas Vis mer

- Den ansvarsfulle

- Jeg vil si vi har et veldig, veldig fint søskenforhold. Vi er veldig nære hverandre, selv om alle er ganske forskjellige på hver sin måte, men det er bare veldig gøy å være med de.

Oslo 27.01.2023 Leah Isadora Behn tok med moren prinsesse Märtha Louise og søstrene Emma Tallulah Behn og Maud Angelica Behn til Vixen-utdelingen 2022 på Gamle Logen Oslo.
Oslo 27.01.2023 Leah Isadora Behn tok med moren prinsesse Märtha Louise og søstrene Emma Tallulah Behn og Maud Angelica Behn til Vixen-utdelingen 2022 på Gamle Logen Oslo. Vis mer

Mens Leah er den som har valgt å gå veien som sminkeinfluenser, har Maud fulgt i avdøde pappa Ari Behns kunstneriske fotspor. Emma har tatt opp sin mors hobby og gjør det godt som sprangrytter.

Det er dermed tre ganske forskjellige tenåringsjenter, uten at det gjør de noe mindre sammensveiset av den grunn.

- Hvem vil du si du er i gruppen?

- Jeg tror kanskje jeg vil si at jeg er den ansvarsfulle? Jeg er den som fikser ting og så videre, litt som en storesøster selv om jeg er mellomste.

FREMTIDSPLANER: Leah Isadora Behn deler fremtidsplaner på «Powerwomen». Video: Viaplay/Rød Løper. Vis mer

Hyllet moren

Da Leah i oktober i fjor gjestet «Lindmo» fortalte hun mer om det nære familieforholdet, og benyttet samtidig muligheten til å skryte av moren.

- Vi er veldig nære hele familien egentlig. Én ting jeg liker veldig godt med henne er at hun er flink til å passe på oss (døtrene, red.anm.) på forskjellige måter, når en for eksempel er lei seg vet hun hvordan hun skal håndtere det på måten som passer den. Det er veldig fint. Hun er en veldig flink mor, jeg er veldig glad i henne.

Leah, Maud og Emma er alle døtre av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn. Ari tok sitt eget liv første juledag i 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer